Na razie wyględa surowo, ale dostanie jeszcze jakał obudowę, potencjometry do regulacji volume i gain, gniazda wejłcia i wyjłcia, zasilania oraz pewnie diodę symbolizujęca załęczenie jeżeli będzie na zasilaczu działał.
Moderator: poco
Ja już po szkole wieki, ale wydaje mi się, że zgodnie z notę aplikacyjnę to potencjometr GAIN zapina się w szereg z pojemnołcię 10uF(elektrolit) między pinami 1 i 8.Piniu pisze:A proszę bardzo. Wszystko jest w tym pdf-ie. Zamiast tranzystora MPF102 (trudno dostępny) można daę np BF245 i też działa tak samo. W miejsce kondensatorów C$ i C$ możesz daę podwójny potencjometr, podłęczasz do nóżki łrodkowej i zewnętrznej i masz regulację gain-u. To chyba tyle.
Wszystko jasne, tylko, że napisałeł : "W miejsce kondensatorów C$ i C$ możesz daę podwójny potencjometr" i to mnie zmyliło, więc wolałem koledze to wyprostowaę.Piniu pisze:NO przecież tak jest na żółtym rysunku. 1 i 8 i kondek w szeregudiadem pisze:Ja już po szkole wieki, ale wydaje mi się, że zgodnie z notę aplikacyjnę to potencjometr GAIN zapina się w szereg z pojemnołcię 10uF(elektrolit) między pinami 1 i 8.