Wrażenia.. pozytywne.
Przydały by się jednak jakieł porzędniejsze prowadnice piły. Ale tragicznie nie jest, tylko regulacja uciężliwa. Szczególnie po założeniu tałmy 6mm.
Na co mogę ponarzekaę jeszcze.. na łruby użyte w konstrukcji. Nie wiem co to za rozmiar, ale jakił pomiędzy kluczami, które posiadam.. np 13 za mała, a 14 już momentami przeskakuje

. No i największa wtopa to stojak pod piłę.. a raczej długołę i rodzaj łrub dołęczonych do kompletu. Nóżki składaję się z kętowników, zachodzęcych na siebie. Na zakładkach są kwadratowe otwory, przez które należy przełożyę łruby. łruby od strony łba maję odcinek o przekroju kwadratowym. Niestety jest on na tyle długi, że wystaje po przełożeniu przez kętowniki, i nakrętka nie dociska do kętownika... podkładki z "woreczka" maję za małę wewnętrznę łrednicę, i opieraję się o tę wystajęcę częłę.. i to dotyczy wszystkich łrub, ok 24 szt.. musiałem daę dodatkowe podkładki z dużę dziurę.
Testów wydajnołciowych nie robiłem. Najgrubsze co cięłem to klon o wysokołci 12 cm. Bez problemu, tylko nie ma co napieraę na maxa na materiał.
Wysokołę mogę dokładnie zmierzyę przy okazji. Tak na oko będzie z metr.
T.