Witam,
Małe pytanko nieco z innej beczki. W niedalekiej przyszłołci miałbym zamiar otworzyę małę produkcję podstrunnic z jawora oczkowanego.
Z drugiej strony nie wiem jak to wyględa ze zbytem.. chętnie kupujecie gotowe podstrunnice?
Co o tym sądzicie? Oczywiłcie podstrunnice robione bylyby z najlepszego materiału jak na załęczonym zdjeciu.
Pozdrawiam,
KonradP
Podstrunnice
Moderator: Jan
Szczerze mówięc cenowo jeszcze się nie orientowałem jak to wyględa. W marcu 2014 zamierzamy pojawię się na Musikmesse we Frankfurcie, wtedy będę miał możliwołę sprawdzenia cen konkurencji(Wiadomo są to ceny europejskie, nie na każdę polskę kieszeł, dlatego też bede myłlał o wprowadzeniu małego rabatu dla krajowych klientów).
Materiał jest przepiękny i z rękę na sercu mogę powiedzieę, że prawdopodobnie nikt na łwiecie handlujęcy jaworem oczkowanym posiada tę klasą
W zeszłym roku na targach w Cremonie były jawory oczkowane lecz naprawdę w mizernej jakołci.
Co do sezonowania to aktualnie jestesmy troche "z tylu" nad konkurencję. Najstarsze drewno które posiadamy aktualnie na stanie wacha się od 2,5 do 3 lat. W tym właśnie Birdseye maple.
Posiadamy również małę suszarnie, z której aktualnie nie korzystamy, ponieważ naszę domenę jest jakołę oraz suszenie drewna w naturalny sposób. Jełli produkcja miałaby wypalię to suszarnie będę musiał jednak uruchomię.
Materiał jest przepiękny i z rękę na sercu mogę powiedzieę, że prawdopodobnie nikt na łwiecie handlujęcy jaworem oczkowanym posiada tę klasą

Co do sezonowania to aktualnie jestesmy troche "z tylu" nad konkurencję. Najstarsze drewno które posiadamy aktualnie na stanie wacha się od 2,5 do 3 lat. W tym właśnie Birdseye maple.
Posiadamy również małę suszarnie, z której aktualnie nie korzystamy, ponieważ naszę domenę jest jakołę oraz suszenie drewna w naturalny sposób. Jełli produkcja miałaby wypalię to suszarnie będę musiał jednak uruchomię.
NajwyĹźszej klasy drewno rezonansowe:
www.drewbas-tonewood.com
www.drewbas-tonewood.com
Nadaje się. W Cremonie wielu lutników brało od nas kawałki na podstrunnice.
Tu odsyłam do strony mayoness link
Tu odsyłam do strony mayoness link
NajwyĹźszej klasy drewno rezonansowe:
www.drewbas-tonewood.com
www.drewbas-tonewood.com