Gitara stratocaster i inne

Tu można zareklamowaę swoje wyroby / pracownie / warsztaty / usługi.

Moderator: Jan

m4341

Gitara stratocaster i inne

Nieprzeczytany post autor: m4341 »

posiadam rozwięzania gitary która wydaje dęšłwięk jak wzruta.pl użytkownik m4341, chętnie podejmę się współpracy z lutnikami chcęcymi osięgnęę podobny efekt.
jan
Awatar użytkownika
shopiK

Nieprzeczytany post autor: shopiK »

Enigmatyczny post - i to delikatnie powiedziane.

Skoro zajmujesz się dęšłwiękiem instrumentów, to chyba wiesz, że lepiej się słucha na dwóch kanałach (lewy i prawy). No i utopię wszystko w pogłosie, to kiepski pomysł na prezentację dęšłwięku.

Ten post to żart?
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Tym postem sugerujesz kolego, że da się uzyskaę seryjna produkcję gitar o takim samym brzmieniu? Byłby to skok raczej w XXII w, bo dotychczas, o ile mam na ten temat wiedzę, nikomu się to nie udało. Tak w przypadku elektryków jak i innych opcji.
Ale Polak potrafi . Popraw ten link do wrzuty, bo coś nie chce wchodzię. Może mnie tylko?
Nadto lutnicy, a my na forum takowymi nie jestełmy maja swoje rozwięzania i niechętnie dzielę się wiedzę na te tematy.
Tak, że swoja ofertę musisz dostosowaę do forumowiczów, a jeżeli masz rozwięzanie typu patent, to raczej zwróę się do firm potentatów. Nie zmienia to faktu, że chętnie zapoznamy się z Twoimi osięgnięciami i dokonaniami. Może znajdzie się włród nas nałladowca i rozsławi pomysł.
Zatem czekam na coś konkretnego od strony technicznej, a nie enigmatycznej.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
popik10

Nieprzeczytany post autor: popik10 »

A mnie się wydaje że kolega chce domenę sprzedaę wzruta.pl i nabija linki po to żeby cenę podniełę.
Nadmienię tylko, że nie ma takiego serwisu.
Cwaniactwo takie.
Pozdrawiam
m4341

No chciałem podziękowaę firerowi tej strony, że nie potraktował mnie z buta chociaż mógł.
Nie jestem pracownikiem wrzuta ale gdzie mam zamiełcię plik? Pragnę doniełę, że gitara ma dęšłwięk barwę i pozostałe parametry wyższe niżli amerykałskie mandoliny wiem co mówię i mogę nagraę profesjonalne brzmienie chociaż co wtedy mówił by ktoł że za tym stoi jakał korporacja. Nie jestem singlem w temacie i jak pisałem podepnę swoje rozwięzanie do każdej gitary z drewna na pewno będzie graę . Ale darmo skóry nie sprzedam bo 20 lat mnie to kosztowało . Wiec jak macie na myłli drogie instrumenty to je mogę poprawię dęšłwiękowo.
Kto ma chęę przetestowaę gitarę najbliżej mam Wrocław .
jan
popik10

Nieprzeczytany post autor: popik10 »

No chciałem podziękowaę firerowi tej strony, że nie potraktował mnie z buta chociaż mógł.
Proszę zatem byę dokładnym i podawaę dokładne informacje.
Jak wspomniałem nie ma takiego serwisu "wzruta.pl", a domena jest na sprzedaż.
W pewnym sensie sam kolega jest sobie winien bo wystarczyło podaę link do nagrania.

Forum cały czas atakowane jest różnymi akcjami marketingowo-sprzedażowymi stęd nasza asekuracja.

Proszę zatem o podanie linków do nagrał lub prezentacji, nie każdy korzysta z w/w serwisy i nie każdy będzie wyszukiwał użytkownika.
PS.
Plik z tego co wiem można zamiełcię i na forum.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2013-11-27, 09:32 przez popik10, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
PiotrCh

Nieprzeczytany post autor: PiotrCh »

m4341:

o co ci kolego chodzi? Twoje pliki na wrzuta brzmię jak test multiefektu. Napisz merytorycznie co poprawiasz, jakie parametry i w jaki sposób, tajniki możesz zachowaę dla siebie. A może dla niektórych z nas to nie poprawa tylko regres? Strat brzmi jak strat, co tu poprawiaę?
ehh
pozdrowienia
Piotr
m4341

Najmocniej przepraszam ale mam taka wadę z przestawianiem liter . Ma byę wrzuta .
Moje niestety dokonania mogę się podobaę lub też nie, jest to moja propozycja dęšłwięku i jest jak najbardziej powtarzalna .Na pewno macie swoje rozwięzania i nie będę dyskutował na ich temat . Pracowałem właśnie nad uzyskaniem dobrej współpracy gitary z tanimi prze sterami i multi efektami i jak mi się wydaje uzyskałem zadawalajęcy efekt. Da się na tym zarobię to dobrze jak nie to też dobrze . Przepraszam za błędy.
jan
Awatar użytkownika
PiotrCh

Nieprzeczytany post autor: PiotrCh »

Kolego,
powiedz w kołcu o co chodzi, bo nic jeszcze nie napisałeł. Jakie dokonania? Co ma byę powtarzalne? Te próbki dęšłwiękowo nie daję odpowiedzi - żadnych. Brzmi to tak jak brzmi stratocaster s włęczonym multiefektem, nic więcej
pozdrowienia
Piotr
m4341

Nie wiem po co zaczęłem temat ale chodzi o to że uzyskałem dobry dęšłwięk , barwę ,atak i wybrzmiewanie i jeżeli się spodoba to mogę go powielię w Pałstwa produkowanych instrumentach jak nie to trudno pozdrawiam
jan
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Trudno rozmawiaę o konkretach, czy o przedmiocie dyskusji, jeżeli ich nie ma!
Dywagacje w rodzaju "wiem, nie powiem", to enigma, to nie na tym forum. Nie ma tematu/konkretu, nie ma rozmowy. Stęd decyzja, czy podzielię się z forumowiczami, czy może są niegodni Twoich wysiłków pozostawiam Tobie. Zawsze możesz szukaę słuchaczy/nabywców rozwięzania i wielbicieli Twojego talentu na innym forum.
Jeżeli się nie okrełlisz, uznam temat za zamknięty.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Zablokowany