Powiadasz niszczy się szybko i reklamuj, reklamuj.
Może tak to wyględaę, ale...
Ogólnie wiadomo, że max to 320 - próbowałeł wyżej pójłę? Sprawdziłeł efekty ? Robiłeł pomiędzy warstwami lakieru polerkę powyżej P320? Czułeł kiedyś tę różnicę ?
Co do szybkiego niszczenia się MM podczas polerowania progów... Produktem zalecanym do tej czynnołci jest seria z oznaczeniem MX, która służy do polerowania metali twardych. Jednakże progi wykonane są w większołci wypadków z tzw. niemieckiego srebra i do tego wystarczy seria MM regular. Przy zachowaniu odpowiednich zasad materiał ten wystarczy na długo (dla mnie za długo

). Przede wszystkim miękki podkład, np. taki jaki jest pokazany na filmiku. Kolejnę rzeczę jest używanie MM do polerowania progów na mokro. Wystarczy zwilżyę płótno wodę i będzie znacznie lepiej. Po takim procesie umyj arkusz MM używajęc np. szczoteczki do zębów i będzie znacznie długowieczny niż sądzisz.
Daję tylko wskazówki, których pewnie nie otrzymałeł kupujęc na stewmacu.
Służę radę, a jełli czegoś nie wiem, to dowiem się u producenta

Polerujesz progi czym ?
Wełnę 0000 ?
Ok, jest to alternatywa. Przyłożyłeł kiedyś magnes do gitary? Sprawdziłeł ile syfu się na nim zbiera ? Częłę tego wdychasz mimowolnie.
Masz rację, każdy zachwala swoje. Ja nie proponuję czegoś, za co nie biorę odpowiedzialnołci.
Chcę też otworzyę umysły, pokazaę nowe możliwołci. Twoję opinię baaardzo szanuję i daje mi ona do myłlenia .
Pozdrawiam,
Artur
Posty scalone