Będzie logo ale własne ....... którego zresztę jeszcze nie mamdarek pisze:Już ję słyszę
Będzie logo na główce ?

Moderator: poco
Jak robiłem V'ke to zauważyłem to samokibic pisze: Rzeczywiłcie olej zmienił kolor drewna radykalnie tzn. konkretnie zmienił kolor ciemnego drewna natomiast kolor klonu zmienił się niewiele. Czary?
Widzę, że mamy ten sam problem xD też nie mogę sobie jakoł wymyłliękibic pisze: Będzie logo ale własne ....... którego zresztę jeszcze nie mam
Na sucho schłychaę było brzęczenie strunPiotrCh pisze:Rozumiem, będzie ładny pół-mat.
Znalazłem fajne (wg mnie) demo garażowego telecastera. Klasyka, jesion/klon i właśnie delikatne olejowe zabezpieczenie. Gitara gra z dechy zarówno na czystym jak i na przesterowanym kanale, ani na moment nie zamienia się "syntezator", cały czas dęšłwięk twangowaty. Widaę tu jak uniwersalne może to byę wiosło.
https://www.youtube.com/watch?v=AAlULeo5Zmw
Chyba obskrobię z lakieru moje tele i zaolejuję![]()
Nie mam zbyt szerokiego prówniania ale mogę powiedzieę że te tesle są dużo lepsze niż Wilkinsony które wsadziłem do pierwszego Telecastera.PiotrCh pisze: ostatnio coraz więcej słyszę o tych teslach, nigdy na żywo nie słyszałem, a cena zachęca. No i nazwa po zbójuto jest po wielkim konstruktorze - więc zobowięzuje;)