Aktualizacja forum.
Moderator: poco
Re: Aktualizacja forum.
Aaaa.. tutaj... faktycznie też nie mam dobrze. Myłleliłmy z Tanto chyba o czymł innym.
Dwie nowołci:
- dymki z podpowiedziami pierwszego i ostatniego postu
- po kliknięciu w temat (nowe tematy, ostatnie posty itp) przechodzi do ostatniego nieczytanego jak na starym forum
Pierwotnie do tego służyła ikonka (kartka) obok tematu. Przełożyłem te linki względem siebie po prostu
- dodałem upragnione oznaczanie działów jako przeczytanych w wynikach szukania
Dwie nowołci:
- dymki z podpowiedziami pierwszego i ostatniego postu
- po kliknięciu w temat (nowe tematy, ostatnie posty itp) przechodzi do ostatniego nieczytanego jak na starym forum
Pierwotnie do tego służyła ikonka (kartka) obok tematu. Przełożyłem te linki względem siebie po prostu

- dodałem upragnione oznaczanie działów jako przeczytanych w wynikach szukania
Dalej nie moge przeczytac prywatnej wiadomosci od Kombinata poniewaz nie moge znalezc sposobu na usuniecie starych maili , ktore zapychaja skrzynke , Wie ktos jak to sie robi?
Jeszcze takie pytanie - czy linki prowadzęce na zewnętrz mogę otwieraę się w nowej karcie? W poprzedniej wersji chyba tak było.
T.
T.
Fakt, też nie mogę tego zrobię, nie ma "usuł"Dalej nie moge przeczytac prywatnej wiadomosci od Kombinata poniewaz nie moge znalezc sposobu na usuniecie starych maili , ktore zapychaja skrzynke , Wie ktos jak to sie robi?
Pozdrawiam
Zaznaczyę wiadomołci do usunięciaZenek_Spawacz pisze:Dalej nie moge przeczytac prywatnej wiadomosci od Kombinata poniewaz nie moge znalezc sposobu na usuniecie starych maili , ktore zapychaja skrzynke , Wie ktos jak to sie robi?
na dole obok przycisku przejdęšłz listy zamiast "zanacz/odznacz jako ważne" trzeba wybraę "usuł" i nacisnęę przycisk przejdęšł
Ostatnio zmieniony 2014-08-29, 22:54 przez michau25, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Odp: Aktualizacja forum.
postaram sie to zrobic. tez mnie to denerwujemolu pisze:Jeszcze takie pytanie - czy linki prowadzęce na zewnętrz mogę otwieraę się w nowej karcie? W poprzedniej wersji chyba tak było.
T.
Tapnięte Tapatalkiem
Niewygodne to forum teraz. Jakies niezreczne i szata graficzna jest jakby wyblakla...
Nie wiem, czy w odpowiednim temacie, jełli nie, poproszę o przeniesienie do włałciwego.
Przeględam regularnie forum, czytam też stare tematy.
Nie wiem, czy tylko u mnie tak to wyględa z jakiegoł powodu, ale wypowiedzi użytkownika "darek" w większołci wypadków są edytowane przez niego na ***
Nie wiem też jak reszcie forumowiczów, ale mnie to bardzo przeszkadza, bo często odpowiedzi autora wętku odnoszę się do słów wczełniej przez darka napisanych i tematy staję się mało przejrzyste, żeby nie powiedzieę męczęce.
Darek czy jest jakił powód takiego działania? Zrozumiem, jełli ma to głębszy sens.
W temacie "Moje zmagania ze wzmacniaczami gitarowymi" , który obserwuję z zaciekawieniem i po cichu dopinguję twórcę, bo bardzo mnie inspiruje na 50 odpowiedzi, osiem, czyli niemal co szósta jest przez Ciebie wykropkowana.
P.S. Zanim zostanę posądzony
o brak kindersztuby - witałem się już łwieżo po rejestracji, ale mój temat zniknęł po aktualizacji forum.
Przeględam regularnie forum, czytam też stare tematy.
Nie wiem, czy tylko u mnie tak to wyględa z jakiegoł powodu, ale wypowiedzi użytkownika "darek" w większołci wypadków są edytowane przez niego na ***
Nie wiem też jak reszcie forumowiczów, ale mnie to bardzo przeszkadza, bo często odpowiedzi autora wętku odnoszę się do słów wczełniej przez darka napisanych i tematy staję się mało przejrzyste, żeby nie powiedzieę męczęce.
Darek czy jest jakił powód takiego działania? Zrozumiem, jełli ma to głębszy sens.
W temacie "Moje zmagania ze wzmacniaczami gitarowymi" , który obserwuję z zaciekawieniem i po cichu dopinguję twórcę, bo bardzo mnie inspiruje na 50 odpowiedzi, osiem, czyli niemal co szósta jest przez Ciebie wykropkowana.
P.S. Zanim zostanę posądzony

To w zasadzie pytanie do Darka. Forum dopuszcza możliwołę edycji własnych postów. I takie było jego działanie.
Niestety te krótkie w zasadzie posty darka - były najczęłciej trafione w sedno problemu, a przynajmniej kierowało forumowiczów w odpowiednię stronę. Tym bardziej szkoda. Niemniej jednak - możliwołę edycji postów jest słusznę opcję - przy założeniu, że piszę tu poważni ludzie, a nie trole.
pozdrowienia
Piotr
Piotr
każdy może pisaę ale są granice między dyskusję a udzielaniem ludziom bezsensownych porad albo pisaniu o rzeczach o których nie ma się bladego pojęcia

(Włęcza się poczucie nieczystego sumienia)
ALe to chyba nie ja byłem powodem?

Skrzypce â?? przyrzÄd do Ĺaskotania wnÄ
trza ucha za pomocÄ tarcia koĹskiego ogona o wnÄ
trznoĹci barana.
- Jacek A. R.
Dla utrzymania miru domowego nie chcę rozwijaę nawięzania do jakże słusznego w swej oczywistołci stwierdzenia: @ Darka:
Nie chodzi mi o "zamykanie komukolwiek ust", chodzi o ton danej wypowiedzi; często warto powstrzymaę się od formy oznajmiajęcej, kategorycznie twierdzęcej.
Natomiast jest dla mnie niejasnym powód braku wyraęšłnego okrełlenia, o jakich gitarach dany wpis czy wętek traktuje. Z największym szacunkiem dla najróżniejszych typów tych instrumentów jełli wpis ma w tytule "gitara" a traktuje o gitarach elektrycznych to nie jest to zbyt komunikatywne i prowadzi do nieporozumieł a nawet do zniechęcenia. Podobnie artyłci czy budowniczowie gitar elektrycznych mogę byę zawiedzeni jełli dany tekst traktuje np. o profilach ożebrowania i ich wpływu na charakterystykę i wartołci dęšłwiękowe w różnych modelach gitar najogólniej zwanych klasycznymi.
."... są granice między dyskusję a udzielaniem ludziom bezsensownych porad albo pisaniu o rzeczach o których nie ma się bladego pojęcia..."
Nie chodzi mi o "zamykanie komukolwiek ust", chodzi o ton danej wypowiedzi; często warto powstrzymaę się od formy oznajmiajęcej, kategorycznie twierdzęcej.
Natomiast jest dla mnie niejasnym powód braku wyraęšłnego okrełlenia, o jakich gitarach dany wpis czy wętek traktuje. Z największym szacunkiem dla najróżniejszych typów tych instrumentów jełli wpis ma w tytule "gitara" a traktuje o gitarach elektrycznych to nie jest to zbyt komunikatywne i prowadzi do nieporozumieł a nawet do zniechęcenia. Podobnie artyłci czy budowniczowie gitar elektrycznych mogę byę zawiedzeni jełli dany tekst traktuje np. o profilach ożebrowania i ich wpływu na charakterystykę i wartołci dęšłwiękowe w różnych modelach gitar najogólniej zwanych klasycznymi.
- im wiÄcej wolno -
- tym mniej wypada.
- tym mniej wypada.
Chodziło mu o mnie - biorę to na klatę i możemy uznaę, że już wszystko załatwione - przyjmuję karę publicznie:) Darek wracaj i nie kropkuj.
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Raz uderzone, a nożyce odezwały się dwa razy
Ale czy trafnie?

Ale czy trafnie?