Przedstawiam "Orzeszka"
Moderator: Jan
Re: Przedstawiam "Orzeszka"
Piniu skoro grasz " Sweet Home Alabama" to nie jest ęšłlePiniu pisze: ps.strasznie nieczysto łapię chwyty

Ja grałem ponad 20 lat , albo lepiej ,zanim kumpel wytłumaczył mi na czym polega gra na gitarze

A orzech plus klon to jedno z lepszych zestawieł ( tak myłlę ) Darek dobrze okrełlił orzech jako łpiewny , ani tam mahoniowego mułu , ani tam klonowej szklanki . Trudno to inaczej ujęę . Amen .
No i nie myliłem się piszęc, że najlepszę próbkę to nagrasz sam:-) bo tu nie chodzi tyle o technikę gry co o gitarę i jej brzmienie:-) fajnie gada bez prędu i ładnie lakier błyszczy:-)
Pocieszyłeł mnie tym orzechem, a jeszcze wczełniej darek - bo sam sobie sprawiłem drewka na kilka ładnych gryfów:-) może lepiej - gryfików:-)
Pocieszyłeł mnie tym orzechem, a jeszcze wczełniej darek - bo sam sobie sprawiłem drewka na kilka ładnych gryfów:-) może lepiej - gryfików:-)
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Oj zdziwiłbył się jakie to banalne
i prawdziwe zarazem ,ale nic za darmo mnie też to kosztowało kilka wyrobów monopolowych
Ps : Mój inny kumpel jak kołczył studia na wydziale jazzu w klasie gitary w Katowicach to usłyszał od profesura (a był tak dobry ,że ów profesor odrzucił swoich uczniów i do kołca przetrwało może trzy osoby .....No Zbysiu nie ęšłle , ale zrobienie następnego kroku mi zajęło piętnałcie lat

Ps : Mój inny kumpel jak kołczył studia na wydziale jazzu w klasie gitary w Katowicach to usłyszał od profesura (a był tak dobry ,że ów profesor odrzucił swoich uczniów i do kołca przetrwało może trzy osoby .....No Zbysiu nie ęšłle , ale zrobienie następnego kroku mi zajęło piętnałcie lat

Ostatnio zmieniony 2015-02-01, 22:10 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma nic przyjemniejszego od oględania i słuchania swojego Dzieła na scenie. Super był cały koncert w ogóle.
http://youtu.be/Ki2Zm9tW3bY?list=PLd75a ... -yMjtMWNQ3
http://youtu.be/Ki2Zm9tW3bY?list=PLd75a ... -yMjtMWNQ3
Noooo na takim koncercie to bym sobie posiedział - z wielkę przyjemnołcię:)
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Piniu Gratulacje! Spóęšłnione ale szczere
ładna gitara i łwietne fotki!