Drewno lutnicze na sprzedałź
Moderator: Jan
Drewno lutnicze na sprzedaż
Mam do sprzedania dużo klinów jaworowych i łwierkowych na skrzypce lub altówki. Sę to zapasy drewna po znanym warszawskim lutniku Andrzeju Kuczkowskim. Oprócz tego posiadam również sporo materiału na boczki do gitary lub skrzypiec, masą kawałków drewna różnego rodzaju (orzech, jabłoł, czerełnia itp) oraz sporo kawałków egzotyku (heban, palisander). Drewno jest suchutkie i sezonowane. Goręco polecam
łukasz Kuczkowski 509 767 503
Re: Drewno lutnicze na sprzedaż
Lukas - pierwszy post i od razu spam? ech...
Zdjęcia był jakieł porzędne wrzucił.. a Ty pokazujesz drewno kominkowe.
T.
Zdjęcia był jakieł porzędne wrzucił.. a Ty pokazujesz drewno kominkowe.
T.
(ludi) napisz na gryf jakiego instrumentu? (molu) Nie wiem o co ci chodzi z tym spamem a zdjęcie jest tylko poględowe. Każdy kogo będę interesowaę kliny czy inne drewno wie jak ono wyględa. Jeżeli ty palisz w kominku jaworem falistym to współczuję
Bez urazy, ale każdy kto przychodzi na forum najpierw się wita.
Tak stoi w regulaminie
Pozdrawiam
Tak stoi w regulaminie
Pozdrawiam
Lukas, ten kawałek który pokazałeł na zdjęciu wyględa na dołę mocno spękany i nienadajęcy się do budowy instrumentu - o to chodziło ze spamem jak sądzę.
Wrzuę jakieł porzędne zdjęcia a na pewno znajda się chętni. Choę mnie osobiłcie interesowałyby jakieł narzędzia lutnicze
Wrzuę jakieł porzędne zdjęcia a na pewno znajda się chętni. Choę mnie osobiłcie interesowałyby jakieł narzędzia lutnicze

https://plus.google.com/photos/11629422 ... 9bDl4dXJfQ
No dobra wrzuciłem parę zdjęę mam nadzieje że działa
No dobra wrzuciłem parę zdjęę mam nadzieje że działa

Ostatnio zmieniony 2015-03-16, 20:04 przez Lukas, łącznie zmieniany 1 raz.
jurbassteck ten kawałek nie jest spękany tylko zdjęcie jest niefortunnie zrobione(pomarszczony jest papier naklejony z boku klina)co do narzędzi napisz co cię interesuje. Pozdrówka
orzech/klon/jawor ~700x85x20mm
coś by się znalazło?
coś by się znalazło?
Pozdrawiam
Patryk
Patryk
Niestety ludi na chwile obecnę to mam tylko 2 komplety jaworowe na wiolonczele które by wyrobiły na ten wymiar. Mam jeszcze sporo materiału na działce może tam coś będzie ale na razie nie mam możliwołci tam pojechaę. Pozdrawiam
Lukas, interesowały by mnie pilniki do progów gitarowych, pilnik do slotów siodełek i zawsze chciałem mieę struga liliputka 

Ha, mały strug też mnie interesuje 
Lukas, jak będziesz miał możliwołę zbadanie materiału na działce, daj znaę.

Lukas, jak będziesz miał możliwołę zbadanie materiału na działce, daj znaę.
Pozdrawiam
Patryk
Patryk
Panowie większołę narzędzi z pracowni jest jeszcze spakowana w pudłach. Co do strugów dam znaę jak coś znajdę. Pozdrawiam
Zdjęcie pilników. To co mam do sprzedania. Na górze narysowane przekroje. Oraz zdjęcia liliputków 

Ostatnio zmieniony 2015-03-22, 11:53 przez Lukas, łącznie zmieniany 2 razy.