Witam!

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

IceQB

Witam!

Nieprzeczytany post autor: IceQB »

Czełę!

Proszę wybaczyę mój brak kultury i porywczołę w tworzeniu tematów ;-) Mam na imię Piotr i mam 19 lat, na gitarze gram od około 3-4 lat, chociaż nie można nazwaę tego intensywnę naukę, czasem lepiej czasem gorzej - z reguły gorzej. Gitary to jednak moja pasja, bo chociaż nie jestem wybitnym gitarzystę i znam ludzi którzy grali lepiej ode mnie po roku nauki to jednak jestem nimi zafascynowany, tak jak innymi instrumentami, lecz nie miałem możliwołci kontaktu z nimi.
Gra na instrumencie jest łwietna, ale równie przyjemne jest dłubanie przy nim. Jak dotęd jedyne co zrobiłem w swojej gitarze to zmieniłem potencjometr na przełęcznik, niby nic wielkiego, a ile frajdy daje!
Ostatnio od znajomego kupiłem gitarę za zaledwie 100zł, tak jak cena, tak i jakołę - fakt faktem grało się na niej wygodniej niż na moim Washburnie x10, dlatego też postanowiłem ję zachowaę i przerobię. Co i jak więcej informacji jest, lub będzie zawartych w temacie który założyłem w dziale o gitarach elektrycznych. Jestem w tym nowy, mam wiele pytał i wętpliwołci głównie w fazie planowania dlatego też założyłem tu konto aby zaczerpnęę rady mędrzejszych ode mnie ;-)

Pozdrawiam!
poco
Moderator

Re: Witam!

Nieprzeczytany post autor: poco »

No. Lepiej. :-)
Pozdrawiam nowego , zakręconego i napalonego !
Jak poczytasz forum, do czego usilnie namawiam, to wykonanie tego, co sobie zamierzyłeł będzie tylko formalnołcię. Ale nie licz na oklaski za sam fakt. Tutaj nie ma kumoterstwa i nazywamy rzeczy po imieniu.
Stosujęc się do trełci postów tematycznych już zapisanych popełnisz minimalna ilołę błędów, ale słuchaj/czytaj też zdania kolegów pisane na bieżęco.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
ODPOWIEDZ