dzięki. Modyfikacje w toku. Pod most poszedł Ibanez INF2, w łrodek pójdzie INFS1, a pod gryf najprawdopodobniej stratowy customowy pickup ze stajni Hathor Pickups o lekko zmodyfikowanej stratowej charakterystyce.
oipryszek pisze:ładniusio Jakił czas temu wpadł mi w łapy podobny Mayo. Może nie wyszło mi tak ładnie, ale jak na pierwszy raz...
Jakby się chciało komuł czytaę: http://gitara-online.pl/viewtopic.php?f=25&t=12667
jurbassteck pisze:Przeczytałem i się okazało, że mam taki sam Grai buczy ale za to brzmi okrutnie.. :P
dlatego w moim wymieniam powoli pickupy. Na poczętek po mostem, reszta w toku. Co ciekawe mimo, iż ta gitara ma tyle lat jest łwietna. Trochę miłołci i odpowiednie zabiegi czynię cuda.
Masz takę z identycznym malowaniem? Pytam bo widziałem wiele Mayo ale nigdy identycznego...
generalnie nie lubię jakichł dziwnych malował jakie miały niektóre mayonesy ale to mi się wyjętkowo podoba. wbrew pozorom jest bardzo subtelne na żywo. co ciekawe ponieważ sprzedaję właśnie ibaneza w celu wymiany na wyższy model ten mayo chwilowo będzie moim jedynym wiosłem czekam na przesyłkę z singlem na łrodek i mam nadzieję na poczętku paęšłdzienika przyjadę z Hathor Pickups przetworniki do testów i będzie zabawa
Modyfikacji Mayonesa cięg dalszy.
Dzisiaj dostał nowy pickup na łrodek.
Jest to Ibanez Infinity Single 3 czyli INFS3
Konstrukcja bazuje na magnesie Alnico 5 i charakteryzuje się mocnym sygnałem wyjłciowym