Witam.
Zamieszczam rysunek Gibsona Les Paul'a wraz z rozmieszczeniem komór (nazywanych rezonansowymi ) w korpusie. Plik w formacie .pdf (wektorowy), wydruk w skali 1:1 na arkuszu A0.
Czolem !
Byloby fajnie gdybys jeszcze opisal ten plan , tzn kto go zrobil , jest on "firmowy" , wykoncypowany samodzielnie czy narysowany przez jakiegos lutnika....
Nie jest "firmowy"... Sam rozrysowałem tę gitarę(bo nie mogłem znaleźć w necie nic sensownego w dobrej jakołci lub na wektorach) i stwierdziłem, że nie ma co tego kisię u siebie i może się komuł przyda więc doprowadziłem rysunek do jako takiego wyględu i wrzuciłem tutaj. Na dole po prawej jest nawet tabelka z podpisem i kontaktem ale rzeczywiłcie na rysunku nie ma jednoznacznej informacji, że to nie jest oryginalny czy "firmowy" rysunek... może to poprawie jak będe miał czas. W każdym razie starałem się wkładaę jak najmniej własnej inwencji i podobieraę wszystkie wymiary jak najbardziej zbliżone do oryginałów ale idealnie nigdy nie będzie.
witam serdeczne właśnie czegoś takiego szukam konkretny rysunek techniczny tylko ja bym potrzebował do PRS 22 custom będe wdzięczny gdyby ktoł mi pomógł znaleźć
rocoto pisze:Witam.
Zamieszczam rysunek Gibsona Les Paul'a wraz z rozmieszczeniem komór (nazywanych rezonansowymi ) w korpusie. Plik w formacie .pdf (wektorowy), wydruk w skali 1:1 na arkuszu A0.