Kto wie jak .....?
Moderator: poco
Kto wie jak .....?
Kto wie jak ukrocic dzialania na forum pacjenta , ktory w dziale -ogloszenia admina wpisuje reklamy bizuterii. Klopot w tym , ze tych postow naraz zaczyna byc coraz wiecej. Jezeli tak dalej pojdzie forum zacznie byc nieczytelne. Typek nie jest zalogowany jako uzytkownik a uskutecznia wpisy jako gosc ... Jest jakis sposob? Redakcje forum juz zawiadomilem.na liste banow wpisuje zawsze jego adres ...
Ja już napisałem swoje jak rozmawialiłmy o przenosinach forum. na tym skrypcie nic nie zdziałamy bo nie mamy dostępów do kodów, a potrzeba porobię, powgrywaę odpowiednie latki i zabezpieczenia na takiego typu roboty, które załmiecaję forum. Ja się z tym spotykam na co Dzieł na innych forach, które prowadzę lub pomagam prowadzię.
Piniasty -udało się nie przekręcię
-czy można bez bólu przeniełę trełę tego wszystkiego co jest zapisane na tym forum na Twój serwer, który proponowałeł? Bo jeżeli tak, to może Zenek dał by się skusię-jeżeli to nie jest zwięzane z jakęł umowę uniemożliwiajęcę takę operację, Nie potrafię ogarnęę jakie szkody może spowodowaę taka sytuacja w trełciach i funkcjonowaniu forum, bo się na tym nie znam, ale gdyby ten szkodnik rozwalił całe forum, to szkody były by nie do odrobienia. Koniecznym by było robienie kopii zapasowej trełci forum dla bezpieczełstwa. Ale mędry jestem , co?!
Najgorzej jak jajko zaczyna uczyę kurę, ale liczę na wyrozumiałołę fachowców dla dinozaura.
Pozdrawiam, Ryszard

via vita curva est
Nie pamiętam Ryszardzie ja sprawa wyględa na phorum. najważniejsza jest kopia bazy danych, jeżeli można takowę zrobię z panelu admina lub uzyskaę od operatora to nie będzie problemu z przeniesieniem. Tak jak już kiedyś pokazywałem - nowe forum czeka. Jeszcze nie skasowałem
http:/www.forumlutnicze.pl/ - tylko jakęł ładnę domenę kupic.
Nie muszę dodawaę,ze nie musi to byę akurat u mnie na serwerze, gdzie admin będzie chciał to sie zrobi. Mogę nadmieę tylko,ze kolega dysponuje od jakiegoł czasu serwerami i można za niewielkie pieniędze mieę host bez ograniczeł.

Nie muszę dodawaę,ze nie musi to byę akurat u mnie na serwerze, gdzie admin będzie chciał to sie zrobi. Mogę nadmieę tylko,ze kolega dysponuje od jakiegoł czasu serwerami i można za niewielkie pieniędze mieę host bez ograniczeł.