Zamówienie zbiorowe:
Moderator: poco
Bardzo przepraszam adminów za umieszczanie postów jeden pod drugim. Ale wynika to z tego żeby zainteresowani spostrzegli, że pojawiła się nowa wiadomołę.
A teraz temat główny.
Przesyłka dotarła, co do jakołci produktów i zgodnołci ze zdjęciami w internecie porobię fotki w domu i jutro zamieszczę.
Postaram się również dził popakowaę i rozesłaę jutro na wasze adresy.
Pozdrawiam
A teraz temat główny.
Przesyłka dotarła, co do jakołci produktów i zgodnołci ze zdjęciami w internecie porobię fotki w domu i jutro zamieszczę.
Postaram się również dził popakowaę i rozesłaę jutro na wasze adresy.
Pozdrawiam
Zamieszczam obiecane zdjęcia pod adresem picassy
Co do jakołci produktów według mojej subiektywnej oceny.
Wszystkie płytki akrylowe, trzy matowe zgrubnie szlifowane po wierzchu jedna z połyskiem.
I właśnie ta z połyskiem według mnie ma najgorszy rysunek. W całołci wyględaję powtarzalnie, po wycięciu elementów powinno byę ok. Według mnie zgodnołci kolorystycznej pomiędzy stronę a realem nie ma żadnej. Ale to wina jak zwykle obróbki zdjęę.
Jełli o binding chodzi - myłlę że standard, tworzywo ok, towar surowy. Krawędzie nieobrobione, zgodnołci kolorystycznej ze zdjęciami nie ma, długołci zgodne z opisem.
Reasumujęc.
Jak na takę chiłskę jakołę w niemieckim sklepie spodziewał bym się więcej właśnie od tego sklepu. Czas realizacji też troszkę nacięgnięty bo w regulaminie napisali tygodniowy.
Produkty chiłskie to i jakołę chiłska, co nie zmienia faktu, że i tak w miarę tanio.
A płytek na własne markery w Polsce się nie dostanie.
Dzisiaj wysyłka ale pstryknę jeszcze parę zdjęę innym aparatem i dodam do picassy.
Pozdrawiam
Co do jakołci produktów według mojej subiektywnej oceny.
Wszystkie płytki akrylowe, trzy matowe zgrubnie szlifowane po wierzchu jedna z połyskiem.
I właśnie ta z połyskiem według mnie ma najgorszy rysunek. W całołci wyględaję powtarzalnie, po wycięciu elementów powinno byę ok. Według mnie zgodnołci kolorystycznej pomiędzy stronę a realem nie ma żadnej. Ale to wina jak zwykle obróbki zdjęę.
Jełli o binding chodzi - myłlę że standard, tworzywo ok, towar surowy. Krawędzie nieobrobione, zgodnołci kolorystycznej ze zdjęciami nie ma, długołci zgodne z opisem.
Reasumujęc.
Jak na takę chiłskę jakołę w niemieckim sklepie spodziewał bym się więcej właśnie od tego sklepu. Czas realizacji też troszkę nacięgnięty bo w regulaminie napisali tygodniowy.
Produkty chiłskie to i jakołę chiłska, co nie zmienia faktu, że i tak w miarę tanio.
A płytek na własne markery w Polsce się nie dostanie.
Dzisiaj wysyłka ale pstryknę jeszcze parę zdjęę innym aparatem i dodam do picassy.
Pozdrawiam
Witam
Przesyłka dotarła do mnie, dzięki.
Cóż... szalełstwa nie ma. Szczerze mówięc spodziewałem się czegoś lepszego. Najbardziej jestem rozczarowany z bindingu celuloidowego. Miałem nadzieje, że wzorki na nim będę wyraęšłniejsze. Zgodnołę kolorystyczna
. Na zdjęciach w sklepie, kremowy binding jest delikatnie kremowy. A to co przyszło, to.. ciężko okrełlię. ęšłĽółty? Jak wycięgnięty z nocnika.
Imitacja perły - powtarzalnołę wzoru razi.
T.
Przesyłka dotarła do mnie, dzięki.
Cóż... szalełstwa nie ma. Szczerze mówięc spodziewałem się czegoś lepszego. Najbardziej jestem rozczarowany z bindingu celuloidowego. Miałem nadzieje, że wzorki na nim będę wyraęšłniejsze. Zgodnołę kolorystyczna

Imitacja perły - powtarzalnołę wzoru razi.
T.
Sę jacył chętni do wspólnego zamówienia w Rall Guitars i Soller? Zamawiam pod koniec tygodnia. Rall kasuje minimum 17 eurosów za przesyłkę do PL, fajnie było by podzielię.
T.
T.