Zamówienie zbiorowe:

Na każdy temat ...

Moderator: poco

popik10

Nieprzeczytany post autor: popik10 »

Słowo się rzekło - zamówienie poszło.
Nie omieszkam zrobię zdjęę zamówionych produktów i umiełcię na forum.
Czekam teraz na przesyłkę pakuję wszystko i rozsyłam do Wałci
Pozdrawiam
popik10

Podaję na forum żeby nie pisaę do każdego z osobna.
Zamówienie: Status: Waiting
Dzisiaj napisałem do sklepu z pytaniem kiedy dotrze przesyłka.
Jak tylko dostanę info od razu dam znaę.
Pozdrawiam
popik10

Panowie - kontynuujęc wętek.
Włałnie na mejla dostałem informację, że zamówienie jest przetwarzane i zmieniło swój status na w trakcie realizacji.
Jak się okazuje nie jest to zbyt szybki sposób kupowania - a tak się mówi o porzędku u naszych zachodnich sąsiadów.
Pozdrawiam
popik10

Bardzo przepraszam adminów za umieszczanie postów jeden pod drugim. Ale wynika to z tego żeby zainteresowani spostrzegli, że pojawiła się nowa wiadomołę.

A teraz temat główny.
Przesyłka dotarła, co do jakołci produktów i zgodnołci ze zdjęciami w internecie porobię fotki w domu i jutro zamieszczę.
Postaram się również dził popakowaę i rozesłaę jutro na wasze adresy.
Pozdrawiam
popik10

Zamieszczam obiecane zdjęcia pod adresem picassy
Co do jakołci produktów według mojej subiektywnej oceny.
Wszystkie płytki akrylowe, trzy matowe zgrubnie szlifowane po wierzchu jedna z połyskiem.
I właśnie ta z połyskiem według mnie ma najgorszy rysunek. W całołci wyględaję powtarzalnie, po wycięciu elementów powinno byę ok. Według mnie zgodnołci kolorystycznej pomiędzy stronę a realem nie ma żadnej. Ale to wina jak zwykle obróbki zdjęę.
Jełli o binding chodzi - myłlę że standard, tworzywo ok, towar surowy. Krawędzie nieobrobione, zgodnołci kolorystycznej ze zdjęciami nie ma, długołci zgodne z opisem.
Reasumujęc.
Jak na takę chiłskę jakołę w niemieckim sklepie spodziewał bym się więcej właśnie od tego sklepu. Czas realizacji też troszkę nacięgnięty bo w regulaminie napisali tygodniowy.
Produkty chiłskie to i jakołę chiłska, co nie zmienia faktu, że i tak w miarę tanio.
A płytek na własne markery w Polsce się nie dostanie.
Dzisiaj wysyłka ale pstryknę jeszcze parę zdjęę innym aparatem i dodam do picassy.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
molu

Nieprzeczytany post autor: molu »

Witam

Przesyłka dotarła do mnie, dzięki.
Cóż... szalełstwa nie ma. Szczerze mówięc spodziewałem się czegoś lepszego. Najbardziej jestem rozczarowany z bindingu celuloidowego. Miałem nadzieje, że wzorki na nim będę wyraęšłniejsze. Zgodnołę kolorystyczna :). Na zdjęciach w sklepie, kremowy binding jest delikatnie kremowy. A to co przyszło, to.. ciężko okrełlię. ęšłĽółty? Jak wycięgnięty z nocnika.
Imitacja perły - powtarzalnołę wzoru razi.

T.
popik10

Powiem szczerze nie dziwię się rozczarowaniu.
Mamy przynajmniej jasnołę co do jakołci w w/w sklepie. Myłlę, że wykonanie bindingu z korytka instalacyjnego da podobne efekty. Sam taki kupiłem i wydaje się szkoda było na to kasy.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
molu

Będziesz jeszcze coś chciał kupowaę (w innym sklepie) czy na razie masz dołę zakupów w ciemno?

T.
Awatar użytkownika
molu

Sę jacył chętni do wspólnego zamówienia w Rall Guitars i Soller? Zamawiam pod koniec tygodnia. Rall kasuje minimum 17 eurosów za przesyłkę do PL, fajnie było by podzielię.

T.
ODPOWIEDZ