faktycznie jest "kilka" kuch, jak już moi przedmówcy zauważyli... najbardziej razi mnie to klejenie z takich klapek węskich i wycinanie kształtu w poprzek słojów... ale już wiem, że wiesz, że tak nie należy robię

póki co pozdrawiam i do roboty

Moderator: Jan
bo nie robię z tego co mam tylko zbieram kasą i szukam odpowiedniego drewna i narzędzi ,że rozprawiam o osadzaniu preta 15 postów itp. bo chcę zrobię "tak jak ma byc"intaro pisze: i rozumiem że robiłeł z tego co miałeł (jak chyba każdy na poczętku swojego "lutniczenia")
Według mnie jak najbardziej słuszne, sam tak postępuję. Szanuję swoje pieniędze i czas, a w dodatku lubię mieę solidne podstawy, chociażby teoretyczne.Piniasty pisze: bo nie robię z tego co mam tylko zbieram kasą i szukam odpowiedniego drewna i narzędzi ,że rozprawiam o osadzaniu preta 15 postów itp. bo chcę zrobię "tak jak ma byc"
Czy uważacie,że to złe podejłcie??
Ja do tego chce miec dobre wiosło. Robię dla siebie i co mi to da,że wezmę gorsze drewno bo przecież na pewno mi sie nie uda jak powinno i co? Nie mam zamiaru robic nast Tele dlatego,ze pierwszy nie wyszedł albo dlatego,że był dla treningu.molu pisze:Szanuję swoje pieniędze i czas, a w dodatku lubię mieę solidne podstawy, chociażby teoretyczne.
A oczywiłcie, nawet wiem juz co to będzie. Cos na kształt Musicman-a Axis-apalisander pisze:I jak tylko skołczysz, to Twój ,,lutniczy szatan " w środku nie pozwoli Ci w nocy zasnęę póki nie rozpoczniesz kolejnej budowy instrumentu... Kładę na pniak kata obie ręce, że tak będzie.
oo właśnie chyba takZenek_Spawacz pisze:ci drudzy wiedza , ze "da sie" ale chca od razu miec dobry instrument , kazde z podejsc jest dobre i prowadzi do celu
Bez obaw, cieszę się, że wytykacie błędy i wyrażacie szczerę opinie o gitarze i włożonym w nię trudzie.intaro pisze:Nie odbieraj tych słów jako przytyk do ciebie tylko jako konstruktywnę krytykę.