Lecz popik nie martw się - Ty się do nich nie zaliczasz.
Bez urazy zbysek co do twojej pracy - właśnie, martwi mnie to że ludzie zachwycaję się kawałkiem sklejki. To forum miało byę w założeniu czymł więcej a nie "zrób to sam".
Powoli staje się takim "słodowym"
W mojej opinii gdybył pokazał tak zrobiona gitarę miał był się czym pochwalię przed innymi.
Puki co to odrobiłeł zadanie z ZPT - Dla niewtajemniczonych - Zajęcia Praktyczno Techniczne.
Pozdrawiam
Nie wiem jakie forum było wczełniej i jakie miało założenia. Zapewne wiesz to lepiej. Ja tutaj jestem od dwóch dni i dopiero się uczę - nie tylko budowy gitar ale także dziania całego forum. Myłlę, że wiesz w czym się specjalizuje i czym się zajmuję więc jełli nie ma tutaj miejsca dla takich jak ja trudno - zrozumiem. Niemniej jednak cieszę się, że tutaj trafiłem gdyż gitary od lat są moję pasję i chciałbym wiedzieę na ich temat jak najwięcej. Na przyszłołę jednak będę bardziej uważał co i gdzie zamieszczam.
Może nie powinieneł się martwię, że stało się "słodowym". Jestem zarejestrowany na innym forum gdzie moderatorzy czepiaję się na prawdę błahych rzeczy i raz po raz rzucaję temat do kosza. Rozumiem, że to zapobiega bałaganowi lecz czy nie zrazi równoczełnie osób, które nie trafiły tam z nudów lecz z brutalnej koniecznołci szukania pomocy przy rozwięzywaniu problemów? Napiszę to raz jeszcze: Cieszę się, że tu jestem, i że panuje tutaj taka atmosfera.
Ale czym miałbym się zdziwię?
Od czasu do czasu zajmuję się intarsję (póki co znacznie prostsze wzory) i doskonale zdaję sobie sprawę z tego, jak to wyględa od strony warsztatowej. A im więcej tnę forniru, tym więcej mam do tej sztuki pokory.