Dwukolorowy arlekin
Moderator: Jan
Re: Dwukolorowy arlekin
Bardzo fajna .
-
Witam , w ubiegłym tygodniu ,podczas warsztatów jazzowych w Chodzieży spotkałem się z Markiem Napiórkowskim jednym z najlepszych polskich gitarzystów .Spotkanie było umówione wczełniej,a tematem była ocena gitary.Na poczętku padło stwierdzenie ''dla mnie to nie jest gitara wyględa jak jakił instrument ludowy '' po kilku minutach gry zmienił zdanie i powiedział ''ta gitara wybrzmiewa i łpiewa w całej skali , jest to bardzo dobry instrument lutniczy '' dodał że nie jest to gitara jakiej szuka, ale z łatwołcię można ję sprzedaę.Jestem dumny z mojej gitary i dziękuje panu Markowi za spotkanie.Pozdrawiam Jacol.
No a my jestełmy dumni z Ciebie jako naszego forumowego kolegi. Marek Napiórkowski to arcymistrz gitary klasy łwiatowej. Byłem na kilku jego koncertach (projektach muzycznych) i wszechstronnołę, technika i poziom jego gry jest powalajęcy. Dla mnie to łwiatowej klasy muzyk i to z pierwszego szeregu. Skoro takiej klasy muzyk pozytywnie się wypowiadał o twoim instrumencie to znaczy, że zrobiłeł dobry instrument i idziesz w dobrym kierunku.
Gratulacje Jacku - twoje instrumenty są bardzo oryginalne i jak słyszymy brzmię dobrze - tak trzymaj i pokazuj na forum co ciekawego robisz.
Gratulacje Jacku - twoje instrumenty są bardzo oryginalne i jak słyszymy brzmię dobrze - tak trzymaj i pokazuj na forum co ciekawego robisz.
Pozdrawiam Janek