Roboty niewiele więcej, materiału wcale, a było by już do następnych projektów

Moderator: poco

to jest mostek do multiscali a czy kolejny bas taki będzie to nie wiem
 to jest mostek do multiscali a czy kolejny bas taki będzie to nie wiem  
  czytam siodełko a myłlę o mostku
 czytam siodełko a myłlę o mostku  siodełko raczej nie jest uniwersalne, też jest ustawione pod kętem do osi gitary. Jeszcze nie myłlałem jaki materiał.
 siodełko raczej nie jest uniwersalne, też jest ustawione pod kętem do osi gitary. Jeszcze nie myłlałem jaki materiał.

. Tak, że dobrze to sobie przemyłl i poukładaj technologicznie, a unikniesz sytuacji ZONK!
 . Tak, że dobrze to sobie przemyłl i poukładaj technologicznie, a unikniesz sytuacji ZONK! właśnie planuje wydrukowaę na A2 całę podstrunnicę i przykleię, wyznaczyę oł i nic innego jak bez połpiechu i z precyzja na jaka mnie tylko staę robię nacięcia
 właśnie planuje wydrukowaę na A2 całę podstrunnicę i przykleię, wyznaczyę oł i nic innego jak bez połpiechu i z precyzja na jaka mnie tylko staę robię nacięcia  to będzie dłuuuugi Dzieł
 to będzie dłuuuugi Dzieł  po nacięciu podstrunnicy przykleje ja wg wyznaczonej osi równiutko na gryf no i naddatki poczęstuje frezem. Taki mam plan na chwilę obecnę. Jutro przyjdę magnesy i byę może do weekendu uda mi się poskładaę urzędzonko.
 po nacięciu podstrunnicy przykleje ja wg wyznaczonej osi równiutko na gryf no i naddatki poczęstuje frezem. Taki mam plan na chwilę obecnę. Jutro przyjdę magnesy i byę może do weekendu uda mi się poskładaę urzędzonko.  Pewnie jeszcze neodymowe.
 Pewnie jeszcze neodymowe.  
  sprawdziłem na projekcie
 sprawdziłem na projekcie 

ewentualnie mogę prowadnice trochę u dołu na wysokołci zębów splanowaę, chciałem prowadnice wykorzystaę również jako docisk podstrunnicy. Przemyłle to jeszcze.
 ewentualnie mogę prowadnice trochę u dołu na wysokołci zębów splanowaę, chciałem prowadnice wykorzystaę również jako docisk podstrunnicy. Przemyłle to jeszcze.