Pierwszy Projekt
Moderator: poco
Re: Pierwszy Projekt
Póęšłniej jakieł próbki brzmieniowe wrzucę dla zainteresowanych 

"StrzeĹźcie siÄ rozczarowaĹ, bo pozory mylÄ. Takimi, jakimi wydajÄ siÄ byÄ, rzeczy sÄ rzadko. A kobiety nigdy."
Panowie, nie przesadzajcie. Gitara wyględa bardzo ładnie, gra, stroi, po co się czepiaę? Przypomnijcie sobie lepiej swoje pierwsze instrumenty. Chłopak zrobił coś, co gra i nieęšłle wyględa, myłlę, że nie ma co go demotywowaę i zatrzymywaę w tym jakże haniebnym dziale
Każdy popełnia błędy, a przecież nauka polega na tym, że te błędy się eliminuje - z każdę kolejnę gitarę będzie ich coraz mniej.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
Proponowal bym raczej zostawię to gdzie jest. A w "nasze Dzieła" opisac gitarę. Przez to że instrument zostal skołczony nie da sie zmienię procesu jego tworzenia. To moje zdanie. Naciski userow uwzgledni będęšłnie admin. 
Probki dzwiekowe i lepsze zdjęcie a na pewno trzeba umiełcię w stosownym dziale.
I żeby nie bylo, nikomu skrzydeł nie chce podcinac.Tylko co wyniesie z tego kolejna rozpoczynajaca z drewnem przygode osoba?

Probki dzwiekowe i lepsze zdjęcie a na pewno trzeba umiełcię w stosownym dziale.
I żeby nie bylo, nikomu skrzydeł nie chce podcinac.Tylko co wyniesie z tego kolejna rozpoczynajaca z drewnem przygode osoba?
Może masz rację, może forum faktycznie nie jest posprzętane jak byę powinno, w kołcu dawno tego nie robiłem 
Zaniedbałem obowięzki.
Niniejszym na rzecz Twoję Piotrku zrzekam się tytułu moda i wszystkich z tym zwięzanych przyjemnołci. Jełli tylko admin i pozostały mod zaakceptuję decyzję - o co proszę.
Piniu, Ciebie proszę o zmianę mojego statusu.
Może, faktycznie mam za bardzo podejłcie zero-jedynkowe, ale innego nie potrafię mieę.
Piotrze, liczę, że otworzysz ludzi na pasję i będziesz mocno motywował.
Powodzenia

Zaniedbałem obowięzki.

Niniejszym na rzecz Twoję Piotrku zrzekam się tytułu moda i wszystkich z tym zwięzanych przyjemnołci. Jełli tylko admin i pozostały mod zaakceptuję decyzję - o co proszę.
Piniu, Ciebie proszę o zmianę mojego statusu.
Może, faktycznie mam za bardzo podejłcie zero-jedynkowe, ale innego nie potrafię mieę.
Piotrze, liczę, że otworzysz ludzi na pasję i będziesz mocno motywował.
Powodzenia

No ale trzeba wykorzystywaę potencjał 
Dla czego zostawiaę jak jest skoro może byę lepiej??
Ja widzę w Tobie pasję, zdecydowanie, podejłcie pedagogiczne, wyrozumiałołę. ęšłĽal zostawiaę takich ludzi i nie dawaę możliwołci kierowania.
Mam łwiadomołę swojej małołci i chętnie zrobię lepszym miejsce.
Piniu - zgódęšłsię, obiecuję, że nie przestanę dłubaę w drewnie

Dla czego zostawiaę jak jest skoro może byę lepiej??
Ja widzę w Tobie pasję, zdecydowanie, podejłcie pedagogiczne, wyrozumiałołę. ęšłĽal zostawiaę takich ludzi i nie dawaę możliwołci kierowania.

Mam łwiadomołę swojej małołci i chętnie zrobię lepszym miejsce.
Piniu - zgódęšłsię, obiecuję, że nie przestanę dłubaę w drewnie

Piotrze, ale musi byę i zły, i dobry glina 
Jak najbardziej popieram propozycję popika, chociaż nie musi ustępowaę ze stanowiska, trzech moderatorów to dalej nie jest za dużo.

Jak najbardziej popieram propozycję popika, chociaż nie musi ustępowaę ze stanowiska, trzech moderatorów to dalej nie jest za dużo.
Sio do innego wętku.
T.
T.
O... i tu brak moda co potwierdza co zostało napisane.
PiotrCH na Moda!!!
A tu już temat zamykamy po upomnieniu Mola
PiotrCH na Moda!!!
A tu już temat zamykamy po upomnieniu Mola