Dobry wieczór

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Awatar użytkownika
Makowy

Dobry wieczór

Nieprzeczytany post autor: Makowy »

Wprawdzie akurat łrodek dnia, jednak forum raczej wieczorem się przeględa, więc na wszelki wypadek tak.
Z lutnictwem niewiele wspólnego mam, raczej ze mnie typowy "majsterklepka", ale temat bardzo ciekawy, i zdarzało mi się w życiu przy gitarach dłubaę. Kiedyś to były głównie przemalowywania i kosmetyczne rzeczy, ostatnio trochę bardziej poważnie. Niedawno z powodzeniem udało mi się przerobię starę yamahę (p-bass) na fretlessa, wtedy właśnie natknęłem się na to forum i mnóstwo pożytecznych informacji tu uzyskałem.
Aktualnie siedzę nad starym defilem asterem - kompletna renowacja, w zasadzie tylko drewno i pickupy zostaję oryginalne. Mam w zwięzku z tym pytania, ale to już wrzucę w odpowiednie działy.
Docelowo chciałbym wykonaę 335 od zera, temat na bliżej nieokrełlonę przyszłołę, póki co zbieram doświadczenia i uczę się na własnych błędach.

Poniżej poględowe zdjęcie wspomnianej yamahy.
[img]http:/www.forumlutnicze.pl/files/kolaz_130.jpg[/img]

Pozdrawiam!
Załączniki
kolaz.jpg
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Przywitanie , ok. Również witam na naszym forum. Co do wiosełka, to proszę zapodaę je w Galerii. Pozdrawiam i życzę owocnego udziału w forum. Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Awatar użytkownika
Makowy

Nieprzeczytany post autor: Makowy »

Czyli zdjęcie stęd usunęę?
Galerię póki co sobie odpuszczę, nie uważam, żebym miał się czym chwalię (jeszcze, mam nadzieję).
Bardziej chodziło mi o pokazanie się z grubsza, żeby ktoł nie pomyłlał, że jestem jakił wynalazcę co to znalazł starę gitarę, pędzel i olejnę ;)
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Galeria jest miejscem prezentacji naszych działał z instrumentami i nie ważne czy czujesz się na siłach, czy nie prezentuj to, co możesz pokazaę jako własne. Nie od razu Kraków zbudowano. Głowa do góry. :-D Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
ODPOWIEDZ