tu się nie zgodzę, bo to one zapoczętkował erę solid body, jazz to jeden z najlepszych basów jaki kiedykolwiek powstał dla mnie, nie mówięc już o waszych łwietnych gitarach basowych
na basach to ja się nie znam musisz posłuchaę innych basówek i zweryfikowaę swoje brzmienie w jakie chcesz iłę i pamiętaj niekoniecznie znana firma da ci takie brzmienie jakie chcesz mieę a jak już robisz pierwszy raz to polecam żeby czegoś nie spje... trudniejsze zrobię elementy na probe z jakiegoł chłamu np. sosna w kołcu człowiek uczy się na własnych błędach a tylko nie wsadzaj tego gryfu do basu i nie lakieruj wogule żeby było brak jakił kosztów a drewno do takiego cel to np z starych mebli od sąsiada
Jak zwykle piękne drewno ! zbrodnię było by zakryę je farbę (to jakał odmiana mahoniu ?) Piękny most nigdy takiego nie widziałem Jaka to menzura ? bo wyględa na jakęł wielorybio-kontrbasowę
Wszystkie wymiary sa standartowe , zdjecie sie jakos wymknelo spod kontroli. Most to ETS , robiony w Niemczech. ETS robi hardware dla najwiekszych , nawet Ritter uzywa ich czesci.
Szkoda tylko ze takie drogie. Drewno na korpus to Antiroba rzecz mahonio podobna. tyle tylko , ze ciezka , normalnie uzywam tego materialu na gryfy ale tym razem poszlo inaczej , eksperyment.