Rółźne rółźnołci wykonane na cnc ;)

Czyli ogłoszenia.

Moderator: Jan

Awatar użytkownika
tomasszz
Kontakt:

Różne różnołci wykonane na cnc ;)

Nieprzeczytany post autor: tomasszz »

Dzieł dobry wieczór kolegom ;)

Jako, że maszyna już sprawna i wytestowana, postanowiłem przygotowaę mała ofertę dla kolegów.

Jestem w stanie zaproponowaę wykonanie szablonów do frezowania ze sklejki wg. potrzeb zamawiajęcego. Wszystko jest do ustalenia indywidualnie.

Dodatkowo przygotowuję projekt klocków radiusowych (radiusy: 6, 7,25, 9,5, 10, 12, 14, 16, 17, 20), długołę dowolna. max do 1,3m :P

Na sam koniec proponuję małego "przydasia" warsztatowego ;) Pudełeczka na łrubki i inne duperelki w kształcie korpusu gitary. Większołę z Was zna zapewne takie pudełeczka ze strony stewmaca ;P Ja proponuję wykonanie w kształtach LP, STRAT, TELE, SG, IbanezRG, PRS i włałciwie każdy jaki byłcie sobie życzyli ;)
wymiary podstawowego pudełka to w centymetrach ok 12x14x3,5. Głębokołę wnęki ok 2.5cm

Poniżej fotka przygotowanego na jedno zamówienie PUDEłKA z drewna Merbau oraz pierwsze próbne PUDEłKO tele ze łwierku ;) NIe zwracajcie uwagi na przypalenia, bo kiepski frez miałem i nie oszlifowałem ;)

Co do kosztów, to szablony i radius blocki są do uzgodnienia indywidualnie w zależnołci od
materiału i pozostałych parametrów.

Pudełeczka natomiast niezależnie od kształtu są wycenione następujęco:
- łwierk 37zł
- jesion 40zł
- merbau 45zł
Ceny brutto, dotyczę surowego oszlifowanego pudełka. Mogę pocięgnęę olejem jeżeli ktoł chce, cena nie ulega zmianie. Wystawiam FV.

Oferta będzie się poszerzaę ;)
Wasyl

Nieprzeczytany post autor: Wasyl »

Jaki ten łwiat mały... kiedyś rozmawialiłmy o tym na fejsbuku... nawet nie wiedziałem z kim mam przyjemnołę
Awatar użytkownika
tomasszz
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: tomasszz »

Wasyl, no proszę jaka niespodzianka ;)
ODPOWIEDZ