Witam

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

mm2ca

Witam

Nieprzeczytany post autor: mm2ca »

Hej, witam wszystkich!
Poprzedni post w tym dziale to pożegnanie, zatem szacunek dla twórców tego forum.

Postanowiłem się zarejestrowaę, aby móc aktywniej "korzystaę" z tego miejsca. Do tej pory jedynie czytałem.

Lutnictwo to temat w który wchodzę kilka napraw, modernizacji, ulepszeł na swoje potrzeby. Wszystko jeszcze przede mnę. :-)
Jestem fanem gitary stad mam zamiar zostaę drugim Benedetto, no może Lindę Manzer :-). Ale chcę zaczęę od desek, bo łatwiej.
Daję sobie jeszcze czas na naukę.

Na pierwszy ogieł chciałbym pochwalię się jednak swoimi konstrukcjami w dziale wzmacniacze...
Zbudowałem już kilka lampowych konstrukcji, obecnie kołczę wzmacniacz D'Lite (Lite Dumble Overdrive Special) z wieloma ciekawymi funkcjami między innymi skalowaniem mocy poprzez zastosowanie regulatora napięę. Ale to już na oddzielnym wętku.
Chciałbym wykonaę obudowę z klonu falistego, a to już "prawie lutnictwo"
Pozdrawiam z urokliwej wsi pod Poznaniem
Marek
poco
Moderator

Re: Witam

Nieprzeczytany post autor: poco »

Witam w gronie tych, no wiesz. Zakręconych na grajęce drewno. :-D :-D
Myłlę, że Twoja wiedza lampowa będzie pomocna w rozważaniach na temat dęšłwięku i jego tworzenia z udziałem i dla gitary.
Oby z Twojego "wiosła" popłynęła muzyka. :mrgreen:
(ale poeta, co?) :oops: :lol:
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Awatar użytkownika
tomasszz
Kontakt:

Re: Witam

Nieprzeczytany post autor: tomasszz »

Powitaę nowego kolegę w naszych skromnych progach ;) Na pewno będziemy korzystaę z kolegi doświadczenia w zakresie wzmacniaczy :)
ODPOWIEDZ