Co to dokładnie jest?
Moderator: poco
Co to dokładnie jest?
Kolega znalazł takie coś w domu i nie wie co to. Sam tez do kołca nie wiem, bo się nie spotkałem , ale wyględa na przystawkę wsuwana w otwór rezonansowy albo coś podobnego. Czy którył z kolegów spotkał się z takim ustrojstwem i może coś więcej napisaę? Ile to może byę warte?
Re: Co to dokładnie jest?
I co? Nic? ten tego... nikt nic nie wie??
Piniu daj jakęł sygnaturę nr fabryczny , cokolwiek coby mogło pomóc .
No nic więcej nie mam tylko te zdjęcia. Może kolega jak to oględa to cos zapoda. ja to grzecznołciowo wrzuciłem, ale nie powiem,że mnie to nie interesuje
Dasz radę zrobię zdjęcie tak, aby można było rozróżnię przewody - kołcówki i gdzie idę? Zdjęcie płytki też może coś podpowiedzieę biegłym w temacie.
Osobiłcie obstawiałbym brumbator bitoniczny, ale ten miał tylko jeden przewód. Może to jakał wczełniejsza wersja.
Osobiłcie obstawiałbym brumbator bitoniczny, ale ten miał tylko jeden przewód. Może to jakał wczełniejsza wersja.
co to jest???? nawet wujcio gogel nie znajdujeEnder pisze:brumbator bitoniczny
bo to jest to samo co bumbulator czyli bardzo skomplikowany bliżej nieokrełlony przedmiot do niczego choę pewnie występuje też w wersji uproszczonej - z jednym kablem 

pozdrowienia
Piotr
Piotr
byę może to jaki przedwzmacniacz gitarowy z przysystawkę domowej roboty albo cuł, po zdjęciach trudno cokolwiek wywnioskowaę
Tylko niewinny żartPiniu pisze:co to jest????

NLP - też bym się skłaniał w tym kierunku. Wyględa na chałupniczę robotę, chociaż dobrze wykonanę.
No to się dałem nabraę
.. szok...
.. chyba się wypisze z forum... 

Ender pisze:Osobiłcie obstawiałbym brumbator bitoniczny, ale ten miał tylko jeden przewód. Może to jakał wczełniejsza wersja.

Nie, to franczyzowy egzekutor bitonicznego flapu