Zawzięłem się i się w kołcu wzięłem za budowę gitarki typu telecaster.
Narazie mam wycięte wszystko, teraz czekam na częłci i sukcesywnie będe wrzucał fotki z produkcji
Korpus: olcha/machoł
Top: Klon
Gryf: Klon
Podstrunnica: Merbau (zostało mi z podłogi :P )
widze że masz Kolego przyzwoity park maszynowy... robota lepiej idzie jak jest na czym pracowaę... Sam tele ogólnie mi się nie podoba ale nie o to chodzi, każdy robi to co lubi... ważne że z pasję... Pozdrawiam i życze powodzenia i postępów w pracy nad gitarkę.
Szczerze mówięc kiedyś tele mi się też nie za bardzo podobał ale jakoł ostatnio tak mnie gitarka zafascynowała i na nię padło. Pozatym to jedna z łatwiejszych konstrukcji
GDzieł tu na forum są linki. Kiedyś nawet wrzuciłem całę paczkę wszystkiego co udało mi sie nazbieraę. Mam jeszcze do strata, Les Paula, Ibcia Jem, Explorera i poluje na teraz na PRSa
Nadejszła wiekopomna chwila! Oto ukołczyłem budowę mojej pierwszej gitary Jestem zadowolony chociaż zawsze jest pewien niedosyt... markery troche na odwal wierciłem i krzywo wyszły :P i troche jeszcze regulacji mnie czeka ale juz gra:D Jest dobrze ustawiona stroi idealnie w najbliższym czasie postaram się coś nagraę i wrzucię na YT
Pierwsza myłl: "ja pie****e"
Piękna, wykończenie jest naprawdę niesamowite. Gratuluję i podziwiam, mam nadzieję że moja pierwsza bassówka będzie na poziomie chociaż zbliżonym do Twojego Dzieła.