Witam kolegów :)
Moderator: Jan
Witam kolegów :)
Czełę jestem Maciek(borsuk). Mam dużo pasji przede wszystkim gra na gitarze, komponowanie muzyki a także elektronika i praca w drewnie. Co jakił czas mam tzw. "zajawkę" na coś. Tym sposobem nauczyłem się trochę elektroniki i stworzyłem sobie cały pedalboard + kilka przydatnych zabawek takich jak mini wzmacniacz słuchawkowy na baterię z wbudowanym przesterem:) Jestem w trakcje budowy wzmaka lampowego. Nadszedł czas na budowę gitary. Miałem kilka podejłę wczełniej ale teraz już do tego dojrzałem
Witam!!!

Re: Witam kolegów :)
Można by rzec, że borsuk obudził się ze snu zimowego.
Ale to dobrze, bo i po takim łnie nabiera się apetytu na coś , a tutaj wiadomo, że nie na gwoęšłdzie.
Masz tu u nas wszystko, co jest niezbędne od strony teoretycznej i praktycznej, a Twoja rola ogranicza się do przygotowania "boiska", na którym rozegrasz mecz - niestety sam ze sobę.
Jeżeli planujesz poważne podejłcie do budowy gitary, to z należytę uwagę potraktuj to, co koledzy już napisali na forum, a unikniesz niespodzianek (chociaż i tak będę).
ęšłĽyczę powodzenia w realizacji planów.
Pozdrawiam, Ryszard

Ale to dobrze, bo i po takim łnie nabiera się apetytu na coś , a tutaj wiadomo, że nie na gwoęšłdzie.

Masz tu u nas wszystko, co jest niezbędne od strony teoretycznej i praktycznej, a Twoja rola ogranicza się do przygotowania "boiska", na którym rozegrasz mecz - niestety sam ze sobę.
Jeżeli planujesz poważne podejłcie do budowy gitary, to z należytę uwagę potraktuj to, co koledzy już napisali na forum, a unikniesz niespodzianek (chociaż i tak będę).
ęšłĽyczę powodzenia w realizacji planów.

Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Witaj. A jesteł z ....? 
T.

T.
Mieszkam w Sanoku. Pochodzę z Jasła i gram w takim fajnym zespole:)
https://www.youtube.com/watch?v=qu7DEZ_wNBU
https://www.youtube.com/watch?v=qu7DEZ_wNBU
Fajnie gracie 
T.

T.
To może o tym graniu , to w dziale na takie tematy przeznaczonym. Co koledzy?
Pozdrawiam, Ryszard

Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est