Heja!

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

bamitorothschild

Heja!

Nieprzeczytany post autor: bamitorothschild »

Witam wszystkich, mam na imię Miłosz i zajmuję się produkcję muzycznę i pisaniem tekstów. Na gitarze grałem kilka lat temu jakieł powerchordy i "Smoke on the Water" ale miesięc temu kupiłem najtałszę gitarę jakę się dało i zaczęłem coś przygrywaę, ale moim marzeniem jest (pod waszym czujnym okiem) zbudowaę od podstaw gitarę, a może nawet dwie :D
niestety nie mam żadnego sprzętu, ale na szczęłcie mam znajomego który ma zakład stolarski więc mam nadzieję, że z jego i waszę pomocę zbuduję swojego Les Paula.
spędziłem właśnie całę noc przeględajęc forum i nie mogę się doczekaę aż zacznę ten projekt :D

pozdrawiam wszystkich!
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Re: Heja!

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Witamy serdecznie.
Awatar użytkownika
PiotrCh

Nieprzeczytany post autor: PiotrCh »

Czełę:)
pozdrowienia
Piotr
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Czuję się, czytajęc Twój post, jakbym widział narowistego rumaka zaprzężonego do dwukółki, który tylko dzięki jakimł cuglom jeszcze nie rozniósł jej wraz z zawartołcię :lol: .
Jedna noc na czytanie, to za mało, stanowczo za mało. Ale następne przed Tobę i życzę Ci, abył ten cięg na własny sprzęt zamienił na instrument.
ęšłĽe popełnisz kilka błędów, to na bank i dlatego, aby to nie było kilka, czytaj.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
ODPOWIEDZ