Mam Na imię Kamil ,ale wszyscy oprócz mamy mówię mi Dymek, mam 17 lat i jestem fanatykiem gitary i muzyki gitarowej ,a ostatnio po paru latach grania postanowiłem zmajstrowaę własnę gitarę elektrycznę mimo ,że doświadczenie mam niemalże zerowe
Witam
Moderator: Jan
Witam
Witam wszystkich
Mam Na imię Kamil ,ale wszyscy oprócz mamy mówię mi Dymek, mam 17 lat i jestem fanatykiem gitary i muzyki gitarowej ,a ostatnio po paru latach grania postanowiłem zmajstrowaę własnę gitarę elektrycznę mimo ,że doświadczenie mam niemalże zerowe
Re: Witam
Witaj kolego.
Po to jest to właśnie forum, aby przeprowadzaę przez wiry i zakręty budowy gitar i nie tylko.
Pozdrawiam, Ryszard
Po to jest to właśnie forum, aby przeprowadzaę przez wiry i zakręty budowy gitar i nie tylko.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
- Eduardo 5P
Re: Witam
No to DYMEK . trzymamy kciuki. Opisuj swoje ..rozterki..a zdjęcia mile widziane. A może łatwiej na poczętek kupię jakęł używanę do remontu wtedy w trakcie odnawiania nabierzesz doświadczenie . Pozdrawiam.