No tak, ale wiesz, klon i machon robi robote, ta gitara naprawde dobrze brzmi, do tego ma mega dlugi sustain.
Moze w przyszlosci pokusze sie o jakis top, ale na razie robie explo i Vke w tej konwencji ))
Wysłane z iPhone za pomocę Tapatalk
---------
Ĺatwiej kijek pocienkowaÄ, niĹź go póĚĹniej pogrubasiÄ ]
No powiedzmy ... z braku miejsca dziergalem na dzialce, a dzialke mam nad jeziorem w lesie ))
Teraz wynajalem sobie dziergarnie i bedze diergal w podziemiach, juz nie tak przyjemnie ))
---------
PiotrCh pisze:Jak wpływa sposób łęczenia cewek na brzmienie? Czemu nie wybrałeł single/humb na przełęczniku?
Ano z ciekawołci, nigdy nie słyszałem humba w równoległym polaczeniu.
Wiekszosc humbow laczona jest w szereg w podstawowej konfiguracji, wtedy maja największy wygar.
W równoległym to jest jak bys wlaczyl w stracie dwa single na raz (bridhe + middle). I tak to mniej wiecej brzmi.
---------
Qde!! Fajne wiesło. Jedno co bym się czepił jak można, to dla mnie trochę za mało klonu na chwytni na zewnętrznych częłciach. Srodek bym zrobił nieco węższy. Reszta dla mnie miodzio.
Na jakiej gradacji papieru skołczyłeł przy wykałczaniu?
venn pisze:Qde!! Fajne wiesło. Jedno co bym się czepił jak można, to dla mnie trochę za mało klonu na chwytni na zewnętrznych częłciach. Srodek bym zrobił nieco węższy. Reszta dla mnie miodzio.
Na jakiej gradacji papieru skołczyłeł przy wykałczaniu?
Za malo klonu na chwytni na zewnetrznych czesciach - mozesz to przetlumaczyc jak chloporobotnikowi?
Co do gradacji, to 320, na body, chyba z 600 na szyjce, 800 podstrunnica. Mial byc mat i jest ))
---------