Moje uszaniwanie
Moderator: Jan
Moje uszaniwanie
Witam wszystkich użytkowników tego forum. Mam na imię Marcin i miło mi że dołęczyłem do tego grona. Na gitarze gram od dziecka czyli jakieł 30 parę lat,sam zrobiłem dwie gitary Les Paula i coś na kształt PRS, ale brzmieniowo Strat na singlu przy gryfie i humbuckerze przy mostku. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych postów.
Re: Moje uszaniwanie
Powiedzcie mi jak tu się dodaje zdjęcia, to pochwalę się swoimi wiosełkami 
Próbuję wysłaę kilka zdjęę w dziale NASZE DziełA ,ale nie wchodzę. Możecie mi pomóc? Nigdy nie uczestniczyłem w żadnym forum więc nie kumam tego.
- Waldzither9
Najczęłciej problem to"Plik jest zbyt duży, maksymalny rozmiar to 700 KiB." Sę dwie możliwołci albo musisz je "zmniejszyę" pogarszajęc rozdzielczołę jakimł programem graficznym, albo zrobię nowe jakimł starym telefonem o małej rozdzielczołci lub pogrzebaę w ustawieniach telefonu obecnego aby robił w słabej rozdzielczołci. Ja zdjęcia robię starym trupem bo i rozmiary pasuję i format zapisu pasuje.
Poza tym są dwie wersje wpisywania prosta na szybki post lub rozszerzona z dowadwaniem zdjęę i innych udogodnieł.
pzdr Andrzej
Poza tym są dwie wersje wpisywania prosta na szybki post lub rozszerzona z dowadwaniem zdjęę i innych udogodnieł.
pzdr Andrzej
Pozdrawiam Andrzej
Pokazuje mi się informacja: WIADOMOłę MA ZA MAłO ZNAKę?W
- Waldzither9
Re: Moje uszanowanie
obok "wyłlij " jest "pełny edytor" na który klikasz i widzisz coś takiego jak na obrazku a potem postępujesz jak wpisane na obrazku nr2
kolejnołę dodawanych obrazków jest odwrotna.
pzdr Andrzej
kolejnołę dodawanych obrazków jest odwrotna.
pzdr Andrzej
Pozdrawiam Andrzej
Witam i pozdrawiam obiema lewymi rękoma
ale widzę Ty grasz na odwróconych strunach ? Pewnie jako dziecko miałeł dostęp do praworęcznej gitary starszego brata lub ojca ?

ale widzę Ty grasz na odwróconych strunach ? Pewnie jako dziecko miałeł dostęp do praworęcznej gitary starszego brata lub ojca ?
Andrzej, prawie trafiłeł. Mój ojciec ze swoim bratem mieli jednę gitarę i obaj na niej grali. Jak ja chciałem się nauczyę to ojciec przekładał mi struny, ale jego brat robił dym z tego powodu i przekładał je znowu, więc żeby wilk był syty i owca cała nauczyłem się graę odwrotnie.