W moim chomiku mam pare ksiazek , ktore powinny zainteresowac wszystkich amatorow lutnictwa. O Stradivariusie , jak zbudowac wioslo co i jak polutowac , teoria przetwornikow , art Tobiasa o drewnie itd. http://chomikuj.pl/zenek_spawacz/e-books/lutnicze
Niestety w roznych jezykach ...
łwietne pozycje. Dzięki a czy miałbył możliwołę zeskanowania/zrobienia zdjęę tej księżki o Les Paulach o której mówiłeł? albo chociaż dokładnę nazwę/autorów bym prosił to może jakoł ję wyszperam sobie.
Ksiazka o Les Paulach , ktora sobie ostatnio kupilem to "The Beauty of the Burst" Yasuhiko Iwanade , ale to rzecz dla zatwardzialych fanow Pauli bo zawiera foty i opisy oryginalnych czesci. Lutniczo jest tam raczej niewiele...
Ustawilem znow opcje "sciagaj na koszt wlasciciela" , moze to pomoze. Z wcisnieciem ksiazek na wrzute jest maly problem , nie mam netu w domu wiec operacja przenoszenia z serweru na serwer z poziomu internet cafe jest troche karkolomna.
Wstawilem fragment ksiazki o struganiu gitar klasycznych , niestety tylko po niemiecku i tylko fragment ale jest tam kilka interesujacych informacji ...Moze sie komus przydadza.
I znow kilka nowych pozycji lutniczych! Mamy pore deszczowa wiec o budowaniu instrumentow nie ma mowy , za to wsadzam po kolei nowe ksiazki , artykuly ,zdjecia , plany... Mam tego tysiace , wiec warto zagladac do chomika , kazdy cos tam znajdzie.
Bezposredni adres :