1) Po kliknięciu w zdjęcie czy link - lepiej jakby otwierały się nowe karty. Teraz trzeba wycofywaę się po obejrzeniu załęcznika.
2) Czy możemy dostawaę powiadomienia na email, gdy wętek, który obserwujemy jest edytowany przez autora? Sprawy się dzieję w wętkach, a one znikaję z zakładki nowe posty.
Dziękuję
PiotrCh pisze: 2019-03-12, 21:08
Witam,
czy jest możliwe wprowadzenie dwóch zmian?
1) Po kliknięciu w zdjęcie czy link - lepiej jakby otwierały się nowe karty. Teraz trzeba wycofywaę się po obejrzeniu załęcznika.
To już fanaberie przecież prawym przyciskiem myszy można kliknęę opcję otwórz link ( grafikę ) w nowej karcie, albo zaznaczyę w ustawieniach przeględarki żeby automatycznie to robiła.
Wysyłałem wniosek o zmianę mojej nazwy użytkownika z Waldzither9 na H7 , ale mam wrażenie że to nie doszło. Nie wiem do kogo i w jakiej formie mam występię ?
Podobno wiadomołci na Priv'a nie łmigaję, może to tak samo nie funkcjonuje?
Tak czy inaczej podtrzymuję wniosek.
Jak wszedłem na swój profil, to na dole jest "kontakt z nami" i tam w nagłówku jest "administrator".
Nie ma zdjęcia abym rozpoznał, ani nazwy, ksywki ani sugestii kto to , może to automat?
Tak czy inaczej wysłałem i nie wiem co dalej. Połpiechu nie ma. Ale wolałbym "się skrócię".
ĂËĂËĂËĂËĂËĂËĂËĂËĂË
Próbowałem na priv do Pinia wysłaę, ale albo się nie da albo jestem za mało wygimnastykowany.
coś -jak to mi jeden rozmówca ze łlęska powiedział- "nie funguje".
â?łšĂ˘?łšĂ˘?łšĂ˘?łšĂ˘?łšĂ˘?łšĂ˘?łšĂ˘?łšĂ˘?łšĂ˘?łšĂ˘?łšĂ˘?łšĂ˘?łš
No dobra, doczytałem że nazwa użytkownika to minimum 3 znaki, no to może "Am7" wystarczy?