Witam wszystkich
Moderator: Jan
Witam wszystkich
Bardzo serdecznie
Re: Witam wszystkich
Rozumiem, że Twój wpis jest kontynuację tytułu, ale do tego nic o sobie nie napisałeł. A szkoda, bo dobrze jest wiedzieę z kim się tałczy.
Niemniej witaj i twórz własne wizje, a my pomożemy w sytuacjach trudnych-mam nadzieję.
Pozdrawiam, Ryszard

Niemniej witaj i twórz własne wizje, a my pomożemy w sytuacjach trudnych-mam nadzieję.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Ah to nie problem.mam na imię Wasyl i od ponad pół roku temu zaczęłem się uczyę gry na gitarze.nie tylko gra lecz również budowa instrumentu bardzo mnie zainteresowała dlatego też zdecydowałem się zawitaę na ten serwis.z zawodu jestem spawaczem lecz wykonywałem też wiele innych jak i te zwiazane z moim hobby.zainteresowan mam dosc dużo i nie bede sie zbyt rozpisywaę.ciekawy łwiata moze to bedzie najszybsze okrełlenie.mam nadzieje ze bede mógł w jakikolwiek sposob pomoc dobrę radę.pozdrawiam
Czełę:)
Witaj na forum, pokazuj co robisz w temacie lutnictwa:)
Witaj na forum, pokazuj co robisz w temacie lutnictwa:)
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Na tę chwile wymieniłem struny w mojej gitarze i siodełko które sam wyrzeęšłbiłem z drewna także nie mam co pokazywaę na tę chwile lecz czeka mnie lakierowanie korpusu więc gdy się za to zabiore to napewno podziele się zdjeciami