Okienko do zadawania pytał.
Moderator: poco
Okienko do zadawania pytał.
Brakuje mi miejsca w którym można by zadaę jakieł krótkie pytanie tak by wszyscy je widzieli i mogli odpowiadaę ale żeby nie było trzeba zakładaę nowego wętku. coś na zasadzie czatu gdzie odpowiedzi wchodziły by kolejno tak jak by je pisano. W takim okienku mogły by byę dwie opcje Pytanie i Odpowiedęšł, jeżeli ktoł wybrał by pytanie to mogło by byę pogrubionę czcionkę a odpowiedzi normalnę. Nie zawsze jest potrzeba zakładania wętku a tylko krótkiej odpowiedzi czasem. Co ontym sądzicie? No chyba, że gDzieł taka opcja jest??
Pozdrawiam Janek
- Waldzither9
Re: Okienko do zadawania pytał.
Mnie to by się kojarzyło z FAQ czyli freqently asked questions- najczęstsze pytania.
Drugie skojarzenie to takie z księgowołcię, gdzie rejestruje się zdarzenia chronologicznie według kolejnołci, a potem dodatkowo księguje na kontach których to dotyczy. Ale to kupa dodatkowej roboty. Mnie wystarcza forumowy szukacz i możliwołę dłubania w wętkach które szukacz wyłwietli. Prawie zawsze się okazuje ,że temat występuje w wielu wętkach. (Raw data is the best.)
Drugie skojarzenie to takie z księgowołcię, gdzie rejestruje się zdarzenia chronologicznie według kolejnołci, a potem dodatkowo księguje na kontach których to dotyczy. Ale to kupa dodatkowej roboty. Mnie wystarcza forumowy szukacz i możliwołę dłubania w wętkach które szukacz wyłwietli. Prawie zawsze się okazuje ,że temat występuje w wielu wętkach. (Raw data is the best.)
Pozdrawiam Andrzej
- Waldzither9
Wracajęc do tematu podanego przez Mr.Mordorusa/Janka , dodam że mnie brakuje czegoś co nazwałbym "Shortcut" lub "Na skróty" a mianowicie lista najczęłciej poruszanych tematów, powiedzmy że byłoby 20 punktów, i przy każdym byłyby linki do nich, lub dodatkowo bezpołrednie linki które w nich są zawarte. Często takie linki dotyczęce danego tematu są w postach na całkiem inny temat, gdyby je podpięę byłoby szybciej.
Pozdrawiam Andrzej
- Eduardo 5P
Witam. Chciałbym założyę temat.
TU SIę CHWALIMY..
Ja chciałbym się pochwalię pierwszy raz wymienionymi progami . poparł bym to fotkami.
Może ma taki temat sens każdy lubi się pochwalię swoim pomysłem lub coś jak ja zrobił pierwszy raz .
Pozdrawiam Edward.
TU SIę CHWALIMY..
Ja chciałbym się pochwalię pierwszy raz wymienionymi progami . poparł bym to fotkami.
Może ma taki temat sens każdy lubi się pochwalię swoim pomysłem lub coś jak ja zrobił pierwszy raz .
Pozdrawiam Edward.
Jełli chcesz się chwalię załóż temat we włałciwym dziale. Na tym to polega.
Wracam do pomysłu stworzenia okienka dialogowego takiego jakby czatu. Jak ktoł chce zadaę jakieł pytanie to można by w takim oknie wpisaę pytanie a osoby z forum mogły by odpowiadaę i nie trzeba by zakładaę nowego tematu. Czasem mam ochotę o coś zapytaę i muszę się dopisywaę do jakiegoł wętku. Da się takie okno czata zmajstrowaę czy to kosmiczna technika zrobienie takiego cuda?
Pozdrawiam Janek
No i jak nasz ADMIN? Myłlał nad oknem czata? Cały czas mi tego brakuje. A osoby które chcę tylko zadaę jakieł pytanie nie produkowały by tematów nic nie wnoszęcych w życie forum.
Pozdrawiam Janek
-
Ciekawa propozycja - bywaję faktycznie takie tematy na dwa posty, pytanie-odpowiedęšł. Jestem za, jełli jest taka techniczna możliwołę.
ĚżyczÄ miĹego dnia
RafaĹ
RafaĹ