Dopełniam formalnołci
Moderator: Jan
Dopełniam formalnołci
Witam wszystkich! 

Re: Dopełniam formalnołci
Witaj,
Napisz parę zdał o sobie i co by cię interesowało na forum
Napisz parę zdał o sobie i co by cię interesowało na forum

Pozdrawiam Janek
Mam 42 lata, na gitarach (w tym basowych) gram od 15 roku życia, jak na osobę która traktuje to hobbystycznie jestem dołę sprawny technicznie i wiedzę teoretycznę też jakęł tam mam. Dodatkowo uczę się jakił rok gry na pianinie, Interesuje mnie głównie muzyka improwizowana. Z wykształcenia jestem socjologiem, a utrzymuję się z prowadzenia restauracji choę chętnie zainwestowałbym jakieł pieniędze w branżę około muzycznę
Na forum znalazłem się w zwięzku z moję ambitnym pomysłem zrobienia fretlessa z kupionego na olx defila jazz. Ja do tej pory jestem bardzo zadowolony z pomocy merytorycznej jakę zaoferowali mi dołwiadczeni użytkownicy forum. Pozdrawiam wszystkich

No kolego teraz to mamy lepszy obraz kolejnego forumowicza
Tak się składa że też jestem socjologiem
i brzdękam sobie hobbystycznie.
Założymy klub socjologów co lubię sobie polutniczyę
Założymy klub socjologów co lubię sobie polutniczyę
Pozdrawiam Janek
No ja też jestem socjologiem
Ale bez wykształcenia
Za to lubię brzdękaę, tez bez wykształcenia 

pozdrowienia
Piotr
Piotr
Ja nie jestem socjologiem i nie brzdękam.
Może dlatego że nie potrafię
Może dlatego że nie potrafię
Myłlałem, że każdy kto robi instrumenty brzdęka!

- Waldzither9
- SebastianL
Czełę
Trzeba założyę socjologiczny dział na forum. Co prawda nie jestem socjologiem, ale czytywałem fantastykę socjologicznę. Czy to się liczy?
Trzeba założyę socjologiczny dział na forum. Co prawda nie jestem socjologiem, ale czytywałem fantastykę socjologicznę. Czy to się liczy?
Tak Sebastian w podejłciu holistycznym wszystko ma znaczenie ludzie, interakcje, sytuacje, miejsce i nawet przeczytane księżki zbliżone tematycznie do socjologii. Tak naprawdę lutnictwo ma poczętek w socjologii więc wszelkie inklinacje około socjologiczne są jak najbardziej mile widziane 

Pozdrawiam Janek
- SebastianL
Dopełniamy się więc. Z wykształcenia jestem elektronikiem, a gitara elektryczna przecież nie wzięła się znikęd 
Budowałem przetworniki gitarowe oraz wzmacniacze.

Budowałem przetworniki gitarowe oraz wzmacniacze.
Czełę !
Też myłlałem, że granie pomaga - a tu proszę, można byę lutnikiem i nie graę. Szok, niedowierzanie
Też myłlałem, że granie pomaga - a tu proszę, można byę lutnikiem i nie graę. Szok, niedowierzanie

Pozdrawiam
Tomek
Tomek
- SebastianL
To się zdarza.
Kiedy pochłonęła mnie pierwsza budowana gitara i druga też, to bardzo mało grałem, za to całymi dniami pracowałem nad nowymi instrumentami.
Kiedy pochłonęła mnie pierwsza budowana gitara i druga też, to bardzo mało grałem, za to całymi dniami pracowałem nad nowymi instrumentami.
Przeniełcie koledzy dysputę do innego działu.
Pozdrawiam, Ryszard
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est