Kupią/przygarną trussrod double action 460 mm
Moderator: Jan
-
Re: Kupię/przygarnę trussrod double action 460 mm
Przyznaje się kupiłem ostatni 
ĚżyczÄ miĹego dnia
RafaĹ
RafaĹ
- SebastianL
Napisz do nich, może będzie dostępny niebawem.
- Waldzither9
Pozdrawiam Andrzej
Dzięki za linki
Ale 50-60 zł za pręt... To bardziej apel o to, że jełli ktoł ma w zapasie i chciałby sprzedaę po normalnej cenie bo mu się nie spieszy - to ja jestem chętny.

pozdrowienia
Piotr
Piotr
- Waldzither9
Jak znam życie to na forum mamy kogoł kto potrafi taki zrobię kilku kawałków metalu lub przerobię z dłuższego.
Ja podałem Sivcaka bo myłlałem że jakał kapela nie może zaczęę tournee bez tego pręta.
Ja podałem Sivcaka bo myłlałem że jakał kapela nie może zaczęę tournee bez tego pręta.
Pozdrawiam Andrzej
Dziękuję za każdę pomoc. Super, że forum żyje:)
pozdrowienia
Piotr
Piotr
-
Chętnie bym nabył taki kawałek metalu najlepiej płaskownik stalowy tak na oko 5x3mm. Stanowiłby niezłę podstawę do budowy pręta z podwójnę regulację. Ale niestety nigdzie w standardowej ofercie nie znalazłem. A zamówienie na tony nie wchodzi w gręWaldzither9 pisze: 2020-09-09, 18:56 Jak znam życie to na forum mamy kogoł kto potrafi taki zrobię kilku kawałków metalu (...)
ĚżyczÄ miĹego dnia
RafaĹ
RafaĹ
- Waldzither9
Machnęłem się z jednostkami przy przeględaniu ofert, też nic nie widzę.
Tak naprawdę bardziej myłlałem o przerabianiu jednostrołca na dwustrołca lub skróceniu dłuższego, ale trzeba umieę spawaę i wiedzieę czym. Na pewno spawacze wiedzę więcej. Daę pewnie coś da się zrobię ale koszty mogę zniechęcaę, choę jak ktoł ma spawarkę i precyzję w oku to się da...
Tak naprawdę bardziej myłlałem o przerabianiu jednostrołca na dwustrołca lub skróceniu dłuższego, ale trzeba umieę spawaę i wiedzieę czym. Na pewno spawacze wiedzę więcej. Daę pewnie coś da się zrobię ale koszty mogę zniechęcaę, choę jak ktoł ma spawarkę i precyzję w oku to się da...
Pozdrawiam Andrzej
Ja mam 460-siętkę na razie mi niepotrzebna. Jak coś mogę odstępię.
Pozdrawiam Paweł B.
Pozdrawiam Paweł B.