Na wstępie chciałem przeprosię kolegę
Tromboidalny2 za brak jego postów w Tu się witamy.

Przepraszam też innych kolegów, którzy odpowiadali na przywitanie. Wyjałniam skęd to zamieszanie. Posługujęc się telefonem w odpowiedzi na post powzięłem zamiar zakołczenia zbędnej wymiany zdał i zamknięcia tematu, ale jak to w życiu bywa nacisnęłem nie ten linki i się wykasowało wszystko !!!!

Wprawdzie telefon pozwolił mi na zachowanie trełci , ale już nie dało się tego na powrót wprowadzię na forum. Pozostała mi opcja przepisania wszystkich trełci od nowa i zamieszczenia ich na powrót w dziale Tu się witamy , lub napisaę wyjałnienie, co niniejszym czynię. Powzięę by można , na podstawie tego, co się za moim bałaganiarstwem kryje mniemanie, że administracja Forum lutniczego olewa/ dyskredytuje kogokolwiek, kto wchodzi na forum i ma inny sposób widzenia tematu niż ogólnie przyjęty. Po to jest forum, aby łcierały się racje merytoryczne i jak przez kilkanałcie lat udało nam się uniknęę niepotrzebnych zgrzytów, tak myłlę, że będzie mi wybaczone moje niezamierzone działanie. Jednoczełnie proponuję, aby wszelkie wczełniejsze dywagacje pułcię w niepamięę i skupię się na tym, do czego powołano Forum lutnicze.
Witam w gronie userów kolegę Tromboidalny2 i życzę owocnej współpracy oczekujęc jednoczełnie ,że podzieli się swoję wiedzę z tymi, którzy to forum czytaję.
Jeszcze raz za zamieszanie przepraszam w imieniu własnym i Administracji Forum lutniczego.
Pozdrawiam, Ryszard