Witam

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Awatar użytkownika
diabelfk

Witam

Nieprzeczytany post autor: diabelfk »

Witam od ok 15 lat gram na gitarze elektrycznej i ostatnio chodzi mi po głowie budowa własnego wiosła.Na chwilę obecna mam zamiar czytaę uważnie forum,zbieraę informacje,a jak będę na swoję 1 budowę gotowy mentalnie i finansowo chętnie skorzystam z Waszych rad.

ps.Oprócz grania i gitar interesuję się również modelarstwem RC lotniczym i od niedawna szkutniczym.

Pozdrawiam.Diabelfk

:D
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Wiatm i mam nadzieję, że nie zamienisz "wiosła" na wiosło lub statecznik pionowy. :D Powodzenia i zadowolenia z korzystania z naszego forum. Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Awatar użytkownika
diabelfk

Ojej wiosło jako statecznik trochę za ciężko by było pozostanę przy wiołle do grania :D dzięki za miłe powitanie
poco
Moderator

Przy takiej ilołci drewna jak w gitarze, to można kilka kryp wystrugaę. O żebrowaniu konstrukcji aeroplanu nie wspomnę. :D Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Awatar użytkownika
diabelfk

oj można ale w lotniczym modelarstwie odpada ze względu na wagę tam to raczej balsa i różne lekkie sklejki no chyba że pionowzloty odwrotne :D tzn rzucone z odpowiedniej wysokołci ale tylko raz :P oki dołę smutów nie załmiecam już forum lutniczego jakimił offtopami

Pozdrawiam
poco
Moderator

Prowokacja przyniosła skutek. :D Wpisem tym potwierdziłeł znajomołę rzeczy i mam nadzieję, że z technik stosowanych w modelarstwie uda się przeflancowaę coś na grunt lutniczy. Wszak tu i tu drewno, a różnica tylko w masie jednostkowej detalu. :lol: Jeszcze raz witam, Ryszard
via vita curva est
Awatar użytkownika
diabelfk

przeflancowaę się da .Jak by nie popatrzeę oby dwie dziedziny maję wspólny czynnik; precyzja,obeznanie w materiale,systematycznołę i co najważniejsze ...to jest pasja :D
ODPOWIEDZ