Zmajstrowalem sobie nowa strone internetowa 8) . tutaj link:
http://rock-guitars.manifo.com/
Jestem totalnym laikiem w tej dziedzinie , wiec prosze o komentarze...
nowa strona Spawacza...
Moderator: Jan
No to ja się wypowiem jako fachowiec w tej dziedzinie
Stronka szablonowa stworzona w jakimł serwisie do tego celu przygotowanym, więc nie ma się czego wielkiego spodziewaę. Jeżeli chodzi o sam kod to zrobili to przyzwoicie, co do wyględu to niestety, ale jest tragiczny. Strona uwagi nie przycięga, bo i kolory słabe i zdjęcia niewyraęšłne. Dużo jeszcze do dopracowania.

Pogadaj Zenek z Piniastym i pewnie po koleżełsku pomoże Ci stworzyę coś na miarę naszych czasów i potrzeb. Kwestia wpisania w odpowiedni serwer, to tylko sprawa kliknięcia, ale cała reszta , to niestety potrzeba wiedzy konkretnej, kierunkowej. Nie ma co wyważaę otwartych drzwi. Ty będziesz firmował to co robisz , a pianisty oprawę i będzie wilk syty i owca cała. Wszak rodaka wypada pokazaę we włałciwym łwietle i jednoczełnie podkrełlię jego profesjonalizm , profesjonalnę stronę w necie. Radzę skorzystaę. A niech się dziwuję, a co. Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Sorry
Literówka. "Nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem, nigdy więcej nie zatruwaj słów goryczę..." Jak w słowach piosenki.
Przeczytaj co napisał Zenek nt załmiecania forum przez obcych i może uda Ci się mu pomóc. Wszak to także nas dotyczy. Przepraszam i pozdrawiam, Ryszard

via vita curva est