Cześć !
Moderator: Jan
Cześć !
Cześć wszystkim !
Od piątku czytam sobie posty na forum, bo zapragnąłem kupić DEFILa i google doprowadziło mnie aż tutaj
Mam nadzieję, że lektura wątków, które tutaj odnajdę pomoże mi odnowić gitarę, która dosyć mocno ucierpiała. Mam dwie ręce, trochę narzędzi, ale przede wszystkim lubię dłubać i mam nadzieję, że to wystarczy !
Uczę się grać na gitarze - na razie jest to etap mocno ogniskowy, ale chyba robię postępy. Myślę, że dobrze jest wiedzieć na czym się gra i dlaczego akurat tak brzmię
Miło mi, że mogę dołączyć do tego zacnego grona !
Tomek
Od piątku czytam sobie posty na forum, bo zapragnąłem kupić DEFILa i google doprowadziło mnie aż tutaj
Mam nadzieję, że lektura wątków, które tutaj odnajdę pomoże mi odnowić gitarę, która dosyć mocno ucierpiała. Mam dwie ręce, trochę narzędzi, ale przede wszystkim lubię dłubać i mam nadzieję, że to wystarczy !
Uczę się grać na gitarze - na razie jest to etap mocno ogniskowy, ale chyba robię postępy. Myślę, że dobrze jest wiedzieć na czym się gra i dlaczego akurat tak brzmię
Miło mi, że mogę dołączyć do tego zacnego grona !
Tomek
Pozdrawiam
Tomek
Tomek
Re: Cześć !
Czołem
Witam i życzę powodzenia w realizacji planów. Cieszy fakt, że chcesz reaktywować Defila,,chociaż opinie o tej firmie są niepochlebne. W realu może się okazać, że niekoniecznie.
Pozdrawiam, Ryszard
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Mam nadzieję, że tak będzie - wierzę w to, ze jak dbasz, tak masz. No i drugie jeszcze, że jak się włoży w coś dużo serca, to jest tego pozytywny efekt
Mam nadzieję też, że coś mi z tego zostanie - marzy mi się zrobienie własnego uku, ale to już są tak bardzo odległe plany !
Mam nadzieję też, że coś mi z tego zostanie - marzy mi się zrobienie własnego uku, ale to już są tak bardzo odległe plany !
Pozdrawiam
Tomek
Tomek
Kolego dasz radę ja budowałem Ukulele dwa lata i szło jak po grudzie ale dałem radę. Zobacz wątek Budowę Ukulele czas zacząć.
Pozdrawiam Janek
- SebastianL
Cześć
Nie bój się budowy instrumentu. Zobaczysz, że budowa ukulele przyniesie samą satysfakcję. Po skończeniu pierwszego instrumentu apetyt rośnie i kolejne budowy są łatwiejsze.
Nie bój się budowy instrumentu. Zobaczysz, że budowa ukulele przyniesie samą satysfakcję. Po skończeniu pierwszego instrumentu apetyt rośnie i kolejne budowy są łatwiejsze.