Stratocaster jesion
Moderator: Jan
- SebastianL
Re: Stratocaster jesion
Nie tylko słynny lutnik się w tym miejscu podpisywał. Myślę że podpisując się w podobny sposób na odwrocie główki strata nie popełni się faux paux
Zabrzmiało to jak byś przeniósł się do anglojęzycznego państwa
Wybaczcie za błędy, dysortografia nie wybacza
Na prawdę chcesz o tym porozmawiać? Nie lepiej gitarę kończyć co zacząłeś?
pozdrowienia
Piotr
Piotr
-
Gratuluję świetna robota. Jak już wspominałem wcześniej bardzo ładnie prezentuje się drewno na korpusie. Faktycznie jak już wspomnieli koledzy pomyśl o własnym logo, podpisem.
Mam pytanie, w jaki sposób ustawiłeś mostek? Na zdjęciach trudno ocenić jego płaszczyznę oraz wysokość. Działa jako dwustronny ? Czy opiera się na korpusie? Jak wiadomo jest to indywidualna sprawa. Pytam więc z ciekawości.
Mam pytanie, w jaki sposób ustawiłeś mostek? Na zdjęciach trudno ocenić jego płaszczyznę oraz wysokość. Działa jako dwustronny ? Czy opiera się na korpusie? Jak wiadomo jest to indywidualna sprawa. Pytam więc z ciekawości.
Życzę miłego dnia
Rafał
Rafał
Dzięki:)
Mostek jest ustawiony tak, że ma 1 mm szczeliny z tyłu do korpusu. Póki co tak zostanie. Wajchy jeszcze nie dorobiłem. Kupiłem ten most za 100 zł bo miał pęknięte siodełko na strunie E, za nowy trzeba zapłacić ok 500 zł. Siodełko dorobiłem i gra muzyka Świetny most za niewielkie pieniądze względem ceny sklepowej.
Mostek jest ustawiony tak, że ma 1 mm szczeliny z tyłu do korpusu. Póki co tak zostanie. Wajchy jeszcze nie dorobiłem. Kupiłem ten most za 100 zł bo miał pęknięte siodełko na strunie E, za nowy trzeba zapłacić ok 500 zł. Siodełko dorobiłem i gra muzyka Świetny most za niewielkie pieniądze względem ceny sklepowej.
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Oczywiscie ze lepiej ale musze czekac az kolega zakupi maszynki, narazie jedynde co zrobilem to polutowalem elektronike
Wybaczcie za błędy, dysortografia nie wybacza
I nawet nie ma się do czego przyczepić .Gratki Piotr
Wojtku - nowy temat zacząłem o mandolinie - zawitaj tam bo potrzeba doświadczenia
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Pikny!
dzięk!
pochłonęła mnie trochę mandolina, ale drugi strat czeka na finish, będzie bardzo nietypowy
pochłonęła mnie trochę mandolina, ale drugi strat czeka na finish, będzie bardzo nietypowy
pozdrowienia
Piotr
Piotr