Myłlę, że dobór działu jest trafiony, choę chwilę się zastanawiałem, czy nie daę tego gdzie indziej

Generalnie chciałem poinformowaę wszech i wobec, że przymierzajęc się do budowy gitary, poczęłem robię plany (w skali 1:1) na kompie i jełli komuł takowe się przydadzę - służę pomocę

Na razie posiadam klasyczne wzory, jednak istnieje możliwołę dorobienia jakichł "nowych" na podstawie zdjęcia lub innej grafiki. Robione w corelu (tak więc grafika wektorowa), aczkolwiek z możliwołcię eksportu do innych formatów (pdf, jpg etc.).
Moje projekty maję główny zarys gitary oraz wstępne położenie mostka, strunocięgu i paru innych elementów osprzętu. Jest też (okrełlone dla menzury 24,75) zaznaczone położenie 21 progu.
Jełli kogoł takie projekty interesuję to proszę o PW, w której będę zawarte: format pliku, menzura gitary, kształt/wzór oraz to, jaki osprzęt ma byę zaznaczony.
Jełli wzoru nie bd miał w gotowcach*, to również link do jakiegoł zdjęcia z owym kształtem,
pozdrawiam
*mam w nich Epiphone'a Explorera (Korina), LP, SG, LAGa Explorera (Phila Campbella) oraz Ibaneza Icemana.