Ginące tematy

Tutaj czekamy na waszę inicjatywę...To co powinno byę a niema , to co jest a nie powinno byę etc.

Moderator: poco

Radar038

Ginęce tematy

Nieprzeczytany post autor: Radar038 »

:?: Może czas mój na tym forum, został policzony i sam zaczęłem odliczanie .

Nie wiedzieę czemu ,mam nie odparte wrażenie ,że cenzura na tym forum jest większa niż w stanie wojennym , panowie .
Administrator â?˘ Junior Admin â?˘ Moderator â?˘ Admin Team â?˘ Mod Team
Ogarnijcie trochę . Pana który kasuje nie wygodne tematy ,możenie to są wiadome dla niego sprawy i tematy , ale mogę byę istotne dla poczętkujęcego

Ponoę jest to Forum Lutnicze . Osobiłcie lutników udzielajęcych sie jest 2 słownie dwóch reszta to amatorzy próbujęcy .
Przepraszam wszystkich których uraziłem , ale mam wrażenie ,że co po nie którzy chcę się kisię we własnym sosie

Odnoszenie się do linku z tego forum, na zadane pytanie (po raz kolejny) przez kogokolwiek z uczestników tego forum , nie powinno byę zamykane , lub co gorsza usuwane ? Moim zdaniem powtarzalnołę pytał w danym temacie daje nam możliwołę , spojrzenia na nie innym łwiatłem , jak na coś co wydaje się oczywiste .

Pozdrawiam
Drobnym WiĂłrkiem
Zenek_Spawacz

Nieprzeczytany post autor: Zenek_Spawacz »

A ja mam wrazenie , ze nie za bardzo wiem o czym mowisz... Jakie pytanie , kiedy , gdzie , o czym ? Albo konkretnie albo wcale , prosze...
Radar038

Znalazłem w poczcie e-mail
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Forum Lutnicze", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.

Powód: Niski poziom intelektualny postu

Link do tematu:znalezione w e-mail

Temat: "Fornir"

Dział drewno temat Fornir .
Założonym przez Popika10, zresztę w tym temacie z panem Ryszardem mieliłmy małę łcinkę słownę
W galerii w temacie o moich postępach Popik też podał link o swojej pracy z fornirem .
Było i ni ma, jak w ruskim cyrku
Reasumujęc : dochodzę do wniosku że przy nie przychylnych postach , usuwany jest cały temat , w którym od poczętku do kołca było rozpisane jak nie należy tego robię ( kleię forniru).

O ile dobrze pamietam to Wojtek z wa-wy też pozwolił sobie trochę zrugaę pana Ryszarda,
ale chyba niektórzy na tym forum muszę mieę nieskazitelnę opinię,co uważam za żenujęce
Pozdrawiam
Drobnym WiĂłrkiem
donkirk24

Nieprzeczytany post autor: donkirk24 »

A moje spostrzeżenie takie: Radar- osób dzialajęcych w fachu jest więcej, można liczęc że obecnie robię kilka instrumentów na dany okres czasu:) Dużo osób wraca do dłubania po latach; cennych rad nie skępi 'poco'(chociaż nie chwalił się chyba jeszcze swoimi Dziełami, lecz to chodzęca encyklopedia:)) Ludzie od kilku lat szlifuję wiedzę, aby po latach ję wykorzystaę w 100%

A Ci laikowie, którzy przychodzę tutaj powinni już byę moim zdaniem trochę obeznani... ale to takie moje spostrzeżenie... Ja zaczynałem od filmów z Tubki o budowie gitar, misek drewnianych xD a także szafek czy DIY build krzesła:D
Wasyl

Nieprzeczytany post autor: Wasyl »

Przeczysz sobie, laikowie nie mogę byę obeznani,
ja myłlałem raczej, że to forum ma propagowaę ten jakże piękny, aczkolwiek NIESTETY! zanikajęcy zawód, inaczej można by przecież uczynię to forum zamkniętym. Jak patrzę na tele Pinia czy JB Zenka to aż nosi żeby coś zrobię. :łlini się:
Awatar użytkownika
shopiK

Nieprzeczytany post autor: shopiK »

Temat forniru nie zniknęł. Została jedynie zmieniona nazwa jak widzę (było "fornir" o ile pamiętam, a jest "klejenie forniru". Temat jest tutaj:
http://www.forumlutnicze.pl/viewtopic.php?t=1652

Widocznie silnik forum jest taki, że zamiast o zmianie poinformował o usunięciu. To się często zdarza. Wystarczyło poszukaę chwilkę... A tu od razu: O laboga! (swoję drogę o labodze też jest temat tutaj: http://www.forumlutnicze.pl/viewtopic.php?t=1638).
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Radar038 pisze:mam nie odparte wrażenie ,że cenzura na tym forum jest większa niż w stanie wojennym , panowie .
Administrator â?˘ Junior Admin â?˘ Moderator â?˘ Admin Team â?˘ Mod Team
Nie do kołca. To że jest tyle grup użytkowników nie ma zwięzku z moderowaniem forum. Grupy są po to,żeby nam było łatwiej zarzędzaę. Więcej tłumaczyę nie muszę. Zapewniam Cię,ze jest więcej fachowców lutnictwa na tym forum i, że nikt tu niepotrzebnie postów i tematów nie usuwa ;)
donkirk24

Nieprzeczytany post autor: donkirk24 »

Wasyl pisze:Przeczysz sobie, laikowie nie mogę byę obeznani,
ja myłlałem raczej, że to forum ma propagowaę ten jakże piękny, aczkolwiek NIESTETY! zanikajęcy zawód, inaczej można by przecież uczynię to forum zamkniętym. Jak patrzę na tele Pinia czy JB Zenka to aż nosi żeby coś zrobię. :łlini się:
Ale czy laik który nic nie wie o gitarze, zapytałby o np radius, wykonanie plyty rezonansowej czy czegoś innego??:D

Widzisz, musi znaę przynajmniej podstawowe słownictwo aby zapytaę o coś z czym ma problem(okrełlenie częłci w gitarze po imieniu)
Radar038

kombinat pisze: Te posty usunęłem ja. Wystarczajęcy powód otrzymałeł w mailu.
Hmm interesujęce , odkęd zarejestrowałem się na tym forum , piszesz pierwszy raz w odpowiedzi na mój post .
Wytłumacz mi proszę ,w jaki sposób wywnioskowałeł , że mój poziom intelektualny jest niski ?
skoro nigdy nie zamieniliłmy nawet jednego zdania na tym forum ( do dnia dzisiejszego )
Drobnym WiĂłrkiem
Radar038

shopiK pisze:Temat forniru nie zniknęł. Została jedynie zmieniona nazwa jak widzę (było "fornir" o ile pamiętam, a jest "klejenie forniru". Temat jest tutaj:
http://www.forumlutnicze.pl/viewtopic.php?t=1652

Widocznie silnik forum jest taki, że zamiast o zmianie poinformował o usunięciu. To się często zdarza. Wystarczyło poszukaę chwilkę... A tu od razu: O laboga! (swoję drogę o labodze też jest temat tutaj: http://www.forumlutnicze.pl/viewtopic.php?t=1638).
Odpowiem krótko lecz rzeczowo , wszelkie zmiany maję za zadanie wprowadzię w błęd, lub co mniej spostrzegawczych przekierowaę na innę drogę
Drobnym WiĂłrkiem
Zablokowany