Witam
Jestem z Rzeszowa ...to jest mój hometown.
Jestem gitarzystę ...gram na gitarze i to całkiem przyzwoicie. Kiedyś miałem bardzo Heavy Metalowę kapelę ale niestety nie mieliłmy szczęłcia. Teraz gram dla siebie.
Zawodowo maluję customowo motocykle i aerografy tak że jełli komuł coś potrzeba na wiołle jakęł gołę babę albo ognie piekielne namalowaę albo wogóle wiosło zawodowo pomalowaę albo coś z tematu lakiernictwa to służę, to jest jedyna częłę z zakresu budowy gitary na której się znam.
Jestem Laikiem w dziedzinie lutnictwa ale kto pyta nie błędzi. Mam kilka swoich projektów gitar do zrealizowania ...i coż może się uda.
Poczytałem trochę ...ale kilka lat temu też czytałem o aerografii i potem życie to zweryfikowło, także wiem że poczętki będę trudne. Tak samo jak i nie można nauczyę się graę tylko czytajęc księżki.
Jeszcze raz Witam Wszystkich
Witam wszystkich
Moderator: Jan
Witam i przyznam się , że więżę spore nadzieje z Twoim uczestnictwem na forum.
Potrzebni są ludzie, którzy zgłębiaję tajniki węskiej dziedziny i osięgaję wysokie umiejętnołci praktyczne niemożliwe do uzyskania jak słusznie zauważyłeł tylko czytajęc.
Aerograf, to cięgle mało znany sprzęt, a raczej mało wykorzystywany ze względu na brak fachowców.
Zatem życzę udanych realizacji własnych pomysłów i podzielenia się wiedzę z tymi, którzy tejże będę potrzebowali.
Pozdrawiam, Ryszard
Potrzebni są ludzie, którzy zgłębiaję tajniki węskiej dziedziny i osięgaję wysokie umiejętnołci praktyczne niemożliwe do uzyskania jak słusznie zauważyłeł tylko czytajęc.

Aerograf, to cięgle mało znany sprzęt, a raczej mało wykorzystywany ze względu na brak fachowców.
Zatem życzę udanych realizacji własnych pomysłów i podzielenia się wiedzę z tymi, którzy tejże będę potrzebowali.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est