Witam, sprowadzilo mnie na to forum chec posiadania lutniczej mandoliny.
Moze ktos bylby chetny wykonac takowa?
Pozdrowienia i witam!
Witam wszystkich!
Moderator: Jan
-
Witam kolegę! W tej naszej małej społecznołci staramy się samemu realizowaę marzenia o wykonaniu własnymi siłami wymarzonego instrumentu, korzystajęc z wiedzy stanowięcej własnołę ogółu. Zatem myłlę, że łledzęc forum załapiesz bakcyla prac ręcznych przy użyciu drewna i sam dasz sobie radę z wykonaniem takowego.
Oczywiłcie jeżeli znajdzie się chętny, aby zrobię to za Ciebie, to już będzie Wasza sprawa, ale ja jestem pewien, że sam podejmiesz się tego zadania, a my pomożemy.
ęšłĽyczę owocnej realizacji i bierz byka za rogi.
Pozdrawiam, Ryszard
Oczywiłcie jeżeli znajdzie się chętny, aby zrobię to za Ciebie, to już będzie Wasza sprawa, ale ja jestem pewien, że sam podejmiesz się tego zadania, a my pomożemy.
ęšłĽyczę owocnej realizacji i bierz byka za rogi.

Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
-
Szczerze mowiac, gdybym mial warunki (wynajmowane mieszkanie, brak piwnicy, piwniczki czy innego miejsca do pracy) to chetnie bym sprobowal. Do tego zespoly, praca, brak czasu.
Mam cicha nadzieje, ze znajdzie sie ktos taki, kto pomoze zrealizowac to male marzenie!
Swoja droga, na forum chetnie zostane, bo uwielbiam sledzic postepy prac lutnikow.
Mam cicha nadzieje, ze znajdzie sie ktos taki, kto pomoze zrealizowac to male marzenie!
Swoja droga, na forum chetnie zostane, bo uwielbiam sledzic postepy prac lutnikow.
-