koło Wyszkowa jest suszarnia drewna, maję bardzo dobry jesion, olchę, dębinę...
Nazwy miejscowołci: Niegów, byłęm w tamtym roku po pożarze który tam był, drewna jest pod dostatkiem, wszystkie grubołci
suszarnia "taxus"
donkirk24 pisze:koło Wyszkowa jest suszarnia drewna, maję bardzo dobry jesion, olchę, dębinę...
Nazwy miejscowołci: Niegów, byłęm w tamtym roku po pożarze który tam był, drewna jest pod dostatkiem, wszystkie grubołci
suszarnia "taxus"
Mam rodzinę pod Wyszkowem, trzeba się jakoł umówię? Czy można wpałę od ręki i będę coś mieli?
Czy to jest ich adres?
Tel/fax: 29 757 13 85
07-230 Niegów Handlowa 6
Wasylu:)
Nie wiem jak działa w zimie... ja w lato byłem to od ręki jedziesz, pytasz sie czy w suszarni leży jakił juz prawie gotowy jesion czy inny gatunek:)
Stolarnie pracuję przecież w zimie to i suszarnia powinna byę czynna:)
Z dojazdem nie pamiętam już... pytałem sie miejscowego jak trafię bo kręto tam:D
Słaby kontakt. Swego czasu mailowałem i nie dołę, że nie uzyskałem odpowiedzi na wszystkie pytania to jeszcze kontakt szybko się "urwał". Widaę uznano mnie za natręta
Strona FB tego składu drewna ma wiele zdjęę, wyględa na to że handluję egzotykę i byę może maję wiele ciekawego drewna gitarowego; widziałem heban, może znajdzie się nawet palisander; warto pojechaę osobiłcie jełli ktoł mieszka w pobliżu