Czełą.

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Darrex
Kontakt:

Czełę.

Nieprzeczytany post autor: Darrex »

Witam.
Po baardzo, bardzo, bardzo długim okresie biernego uczestniczenia w życiu forum witam wszystkich jako, byę może, czynny forumowicz. Tematykę gitarowę od strony technicznej interesuję się od wielu lat, prowadzę również działalnołę opartę o ten dział krajowej "gospodarki", a od pewnego czasu klecę również własne konstrukcje gitarowe, w których staram się wdrażaę jak najwięcej swoich własnych, często dosyę oryginalnych rozwięzał technicznych. Działam czynnie również na innych forach, z których kilku forumowiczów może mnie znaę :)

Niniejszym chciałbym podziękowaę wszystkim za kopalnię wiedzy, jakę tu do tej pory dołwiadczyłem oraz wyrażam cichę nadzieję, że moje doświadczenie i spojrzenie na temat czasami komuł się przyda :)
Ostatnio zmieniony 2013-03-21, 19:18 przez Darrex, łącznie zmieniany 3 razy.
------
Darek
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Witam i również mam nadzieje na obopólnę - Ty/Forum , korzystnę - owocnę współpracę. :-D Sadzę jednoczełnie, że za niepolskę nazwę Twojego znaku firmowego :-x kryje się czysto polskie rozumienie tego, czym się zajmujemy na forum. :mrgreen:
Witaj i działaj.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Się zastanawiałem, kiedy się zarejestrujesz w kołcu :) Witaj u nas. Na Dzieł dobry poproszę trochę mniejszę tę sygnaturkę, strasznie wali po oczach ;) A poza tym czuj się jak u siebie no wiesz ;)
Darrex
Kontakt:

Tak jest :)
------
Darek
Wasyl

Nieprzeczytany post autor: Wasyl »

Witaj, już Cię lubię, fajne gitarki :p
Awatar użytkownika
palisander

Nieprzeczytany post autor: palisander »

Witam serdecznie !!! Wejherowo.... słyszałem o koledze ... same pochlebne opinie. :-)

Mam nadzieję, że będziesz się czuł włród nas jak u siebie....

Pozdrawiam.
podstawa to dokładność
Darrex
Kontakt:

Witaj, już Cię lubię, fajne gitarki :p
Dziękuję :->
Witam serdecznie !!! Wejherowo.... słyszałem o koledze ... same pochlebne opinie. :-)
Hehe, żarcik na sam poczętek, jak kawa z rana :) A jełli już coś, to na pewno nie promil tego co ja słyszałem o Tobie, Tomku :)
Mam nadzieję, że będziesz się czuł włród nas jak u siebie....
... w warsztacie :) Dzięki :)
------
Darek
ODPOWIEDZ