Jak w temacie... mnóstwo ciekawych rzeczy w normalnych cenach. Strugi, frezy, imadła, łciski i wiele innych. Ja właśnie odebrałem paczkę i powiem szczerze jestem zaskoczony jakołcię. Kpl strugów zwłaszcza .... w skrzyneczce drewnianej. http://www.uni-max.com.pl/zestaw-hebli-recznych/d/
Tu link do sklepu.... płacimy złotówkami. Paczka idzie 3 dni. rewelacja!!!
Opinię o sklepie potwierdzam, fajne rzeczy za rozsądne pieniędze. palisander, jak już się namacasz tych strugów (bo hebli używaję nasi zachodni sąsiedzi ) to postarasz się o jakęł recenzję? Konstrukcja w sumie identyczna jak u Stanlay'a, Kunz'a czy Veritas'a, ale jakołę pozostaje zagadkę.
Na jak się więcej by zamówiło to ok, ale np jednego frezu to nie ma co, bo przesyłka więcej kosztuje Ale zawsze można się do kogoł podpięę z zamówieniem hie hie
Zdecydowanie polecam. Zaopatruję się w tym Czeskim sklepie już od trzech lat i nie mam za bardzo na co narzekaę, no może oferta nie jest zbyt bogata, ale widaę, że przedmioty sprzedaży wybierane z uwagę i naciskiem na dobry stosunek jakołci do ceny. Na przykład frezy są o jakołci zbliżonej do CMT, a cena zdecydowanie niższa, nawet bioręc pod uwagę przesyłkę. Tylko na tę przesyłkę czasami trzeba czekaę ponad tyDzieł i trzeba zamawiaę z wyprzedzeniem. Każde zamówienie potwierdzane telefonicznie przez obsługujęcego je handlowca.
Aha - nie mam nic wspólnego z tym sklepem poza samymi zakupami