Dublowanie tematów

Tutaj czekamy na waszę inicjatywę...To co powinno byę a niema , to co jest a nie powinno byę etc.

Moderator: poco

wojtek

Dublowanie tematów

Nieprzeczytany post autor: wojtek »

Przyszła mi do głowy taka myłl .Na forum jest i cięgle przybywa nowych ludzi :-) tak myłlę ,że powinno byę bo to dobre i bardzo ciekawe forum .
Często jednak zdarza się ,że nowi użytkownicy zakładaję tematy ,które były wałkowane wiele razy .Fakt faktem że dwa złamane gryfy zawsze będę wyględały inaczej.
Mam takie sugestie ,żeby autor posta przejrzał forum (choęby za pomocę ,,szukaczka,,).
Nie raz na innych portalach widziałem ,że użytkownicy w ramach odpowiedzi podaję konkretnego linka z czymł o czym jest dany temat ,albo piszę krótkę odpowiedz .
Tu mam prołbę do szefostwa i użytkowników,żeby zdecydowali co zrobię z tym stanem rzeczy ,bo robi się niezły młyn.
Pozdrawiam ww
Awatar użytkownika
Andrzej

Nieprzeczytany post autor: Andrzej »

Robi się młyn bo ludziom się nie chce szukaę , a nowi użytkownicy zwłaszcza ci młodsi chcieli by odpowiedzi na wszystkie pytania łwiata :lol: i co ciekawe udaje im się zadaę te pytania w jednym połcie :shock: A byli i tacy którzy potrafili w cięgu tygodnia nabię ponad 100 postów .
Ostatnio zmieniony 2013-04-03, 17:21 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Wasyl

Nieprzeczytany post autor: Wasyl »

Nie bardzo zrozumiałem co proponujesz?
wojtek

Andrzej pisze:Robi się młyn bo ludziom się nie chce szukaę , a nowi użytkownicy zwłaszcza ci młodsi chcieli by odpowiedzi na wszystkie pytania łwiata :lol: i co ciekawe udaje im się zadaę te pytania w jednym połcie :shock: A byli i tacy którzy potrafili w cięgu tygodnia nabię ponad 100 postów .
No i dla tego też mi chodzi żeby odpowiedzieę linkiem z tematu który już był .A jełli gDzieł jest podobny łwieży temat to pokazaę że taki jest.
wojtek

Wasyl pisze:Nie bardzo zrozumiałem co proponujesz?
Napisałem wyżej ,ale czasem też widze że z takich tematów wywięzuje sie ciekawa nowa dyskusja,a jak nie to temat sie zamyka i tyle.Mówięc krótko chodzi mi o konstruktywne dyskusje .
Awatar użytkownika
Andrzej

Nieprzeczytany post autor: Andrzej »

Uczynnołę uczynnołcię ale obawiam się że w takim układzie niektórzy zacznę to wykorzystywaę i przestanę wertowaę forum , poprostu zacznę czekaę że ktoł im coś poda na tacy . Niby czemu mamy za nich czegoś szukaę skoro im się nie chce ?
Zenek_Spawacz

Nieprzeczytany post autor: Zenek_Spawacz »

Bedziemy niebawem robic wiosenne porzadki. Duza czesc postow zostanie wyrzucona , tematy zostana dokladniej opisane , zeby nie bylo watpliwosci ca zawieraja i co tam pisac. Kontrola postow bedzie zaostrzona. Bedzie w zwiazku z tym latwiej znalezc tematy i zagadnienia...Bedzie przejrzysciej i lepiej ...........
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Nic dodaę nic ujęę ;-)
ODPOWIEDZ