Ja myłlę, że zakładanie ekstra wętku n/t wykonania logo nie zamknie tematu. Uważny czytelnik, wnikliwy obserwator , a przede wszystkim chcęcy zajęę się takim tematem znajdzie prawie wszystkie informacje w trełciach forum, YT jako odnołnikach bardziej obrazowo ukazujęcych te procesy oraz kontaktujęc się z polskimi wykonawcami podobnych elementów dekoracyjnych.
Ponieważ w większołci sami, przynajmniej deklaratywnie, próbujemy realizowaę marzenia, więc i sami ponosimy koszty nauki na błędach. Ale jak ktoł mędry powiedział, co nas nie zabije , to nas wzmocni.
Zatem patrzmy z optymizmem na to co chcemy osięgnęę i działajmy.
ęšłĽe będę skuchy, to będę, ale im więcej osób będzie zaangażowanych w temat, tym łatwiej będzie ich uniknęę lub po prostu zminimalizowaę. Po to jest forum i grono życzliwych, bezinteresownych kolegów.
Mam tylko prołbę, żeby w sprawach oczywistych nie zawracaę głowy na forum, bo będzie to w kołcu wysypisko, a nie magazyn.
Zatem , najpierw pozyskanie wszelkich informacji ze wszystkich możliwych ęšłródeł, a dopiero to, co wętpliwe wrzucaę na forum.
To wprawdzie nie jest w temacie, ale raczej odpowiedęšłna sugestię Andrzeja i stęd przepraszam za off.
Podobne i w podobnym tonie wypowiedzi znajduję się w wielu wętkach forumowych i trochę mnie tyrpie jak piszę takie teksty. Zresztę sądzęc z postów innych kolegów, ich również, kiedy widzę ewidentne lenistwo.
Pozdrawiam, Ryszard